22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

La Pinticu se fură curent… la greu!

Percheziții de amploare la Pinticu, unde mai mulți localnici… furau curent. Pe lângă cele 12 case luate la puricat, jandarmii au „mers pe fir” – la propriu – la alte cinci case.

Acțiune de amploare ieri, la Pintic, comuna Teaca. Polițiști, jandarmi și reprezentanți ai Electrica au luat la „puricat” 12 case din Pintic.

La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au pus în aplicare 12 mandate de percheziție domiciliară, toate pe raza localității Pinticu din comuna Teaca. Perchezițiile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe fără drept la rețeaua stradală de energie electrică și furt”, se arată în comunicatul IPJ BN.

În timpul perchezițiilor, jandarmii au mers „pe fir” – la propriu – la alte cinci case care erau „legate” de cele 12 case percheziționate.

Pe timpul verificărilor au fost depistate cinci familii care sustrăgeau energie electrică prin racordare ilegală la reţeaua electrică, astfel încât consumul să nu fie înregistrat de echipamentele de măsurare. S-au întocmit dosare penale”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Bistrița.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate bunuri, obiecte electronice și electrocasnice, folosite la comiterea infracțiunilor, în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...