18.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

La Pinticu se fură curent… la greu!

Percheziții de amploare la Pinticu, unde mai mulți localnici… furau curent. Pe lângă cele 12 case luate la puricat, jandarmii au „mers pe fir” – la propriu – la alte cinci case.

Acțiune de amploare ieri, la Pintic, comuna Teaca. Polițiști, jandarmi și reprezentanți ai Electrica au luat la „puricat” 12 case din Pintic.

La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au pus în aplicare 12 mandate de percheziție domiciliară, toate pe raza localității Pinticu din comuna Teaca. Perchezițiile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe fără drept la rețeaua stradală de energie electrică și furt”, se arată în comunicatul IPJ BN.

În timpul perchezițiilor, jandarmii au mers „pe fir” – la propriu – la alte cinci case care erau „legate” de cele 12 case percheziționate.

Pe timpul verificărilor au fost depistate cinci familii care sustrăgeau energie electrică prin racordare ilegală la reţeaua electrică, astfel încât consumul să nu fie înregistrat de echipamentele de măsurare. S-au întocmit dosare penale”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Bistrița.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate bunuri, obiecte electronice și electrocasnice, folosite la comiterea infracțiunilor, în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...