1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

La Pinticu se fură curent… la greu!

Percheziții de amploare la Pinticu, unde mai mulți localnici… furau curent. Pe lângă cele 12 case luate la puricat, jandarmii au „mers pe fir” – la propriu – la alte cinci case.

Acțiune de amploare ieri, la Pintic, comuna Teaca. Polițiști, jandarmi și reprezentanți ai Electrica au luat la „puricat” 12 case din Pintic.

La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au pus în aplicare 12 mandate de percheziție domiciliară, toate pe raza localității Pinticu din comuna Teaca. Perchezițiile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe fără drept la rețeaua stradală de energie electrică și furt”, se arată în comunicatul IPJ BN.

În timpul perchezițiilor, jandarmii au mers „pe fir” – la propriu – la alte cinci case care erau „legate” de cele 12 case percheziționate.

Pe timpul verificărilor au fost depistate cinci familii care sustrăgeau energie electrică prin racordare ilegală la reţeaua electrică, astfel încât consumul să nu fie înregistrat de echipamentele de măsurare. S-au întocmit dosare penale”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Bistrița.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate bunuri, obiecte electronice și electrocasnice, folosite la comiterea infracțiunilor, în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.