5.4 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

La Sîngeorz, în luna lui Martie, polițiștii cadorisesc…gospodarii!

Cine a zis că dacă e luna Martie, doar femeile pot primi cadouri? La Sîngeorz se demonstrează că și un bărbat poate face cadou altui bărbat! Dar nu orice fel de cadou, ci unul ce trebuie folosit… pentru binele tuturor!

E luna Martie, luna cadourilor de primăvară! Și, deși, în mare parte femeile primesc cadouri în această perioadă, n-a spus nimeni că nu poate fi și altfel.

Ca de exemplu, un bărbat să-i facă un cadou altui bărbat. Sau ca la Sîngeorz – Băi, un polițist să-i facă un cadou unui gospodar.

Așa se face că zilele trecute, polițiștii locali din orașul stațiune au ieșit pe stradă, cu brațele încărcate de… măturici, găletușe și fărașe.

Venim în sprijinul gospodarilor, oferindu-le seturi de ustensile celor care înțeleg că împreună reușim să întreținem curățenia în orașul nostru.
Mulțumim tuturor gospodarilor care sunt cu adevărat gospodari! POLIȚIA LOCALĂ, ÎN SLUJBA CETĂȚENILOR!”, anunță, mândri de cadourile oferite, polițiștii pe pagina lor de Facebook.

Nu știm dacă astfel de cadouri ar prinde și-n alte orașe, sau cei cadorisiți ar fi încântați, dar „istoria” dovedește că la Sîngeorz-Băi un astfel de cadou chiar e bine-primit.

FOTO – Se poate! Cei din Sîngeorz chiar curăță după animalele lor!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...