22.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

Primăria Bistrița vrea sediul LDP pentru serviciile Evidența Persoanelor și Stare Civilă

Lucrări Drumuri și Poduri S.A. își vinde sediul administrativ de pe Cuza Vodă, la licitație. Printre participanți se numără și Primăria Bistrița, care ar vrea să mute acolo serviciile Evidența Persoanelor și Starea Civilă.

Într-o ședință de îndată, Consiliul Local al municipiului Bistrița a aprobat participarea Primăriei Bistrița la licitația organizată de lichidatorul LDP S.A. Aceasta se află în reorganizare și își vinde la licitație sediul de pe Cuza Vodă.

Este vorba despre un teren cu o suprafață de 3.564 de metri pătrați, sediul administrativ în regim de înălțime P+1E, clădire punct control și construcții speciale.

Primăria Bistrița a alocat pentru achiziționarea acestor bunuri 3,8 milioane de lei, fără TVA. Acolo, instituția ar vrea să își mute serviciile Evidența Persoanelor și Starea Civilă:

 „Construcțiile existente au deja destinație de sediu administrativ și sală ședințe, accesul la imobil se realizează din strada Cuza Vodă, bun aparținând domeniului public al Municipiului Bistrița, suprafața terenului permite amenajarea de parcaje în interiorul parcelei, raportat la natura activităților serviciilor ce urmează a fi relocate și numărul de cetățeni care beneficiază de acestea, întrunesc condițiile necesare relocării activităților aferente Serviciului Evidența Persoanelor și Serviciului Stare Civilă, în vederea asigurării unor servicii de calitate și creșterii calității serviciilor prestate cetățenilor municipiului”, se arată în proiectul de hotărâre votat ieri de consilierii locali.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. O masura excelenta. Acolo ar putea fi mutate si serviciile de permise , inmatriculari si pasapoarte, ca in Piatza P. Rares , este dezastru cu masinile care n-au unde parca …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...