17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Primăria Bistrița vrea sediul LDP pentru serviciile Evidența Persoanelor și Stare Civilă

Lucrări Drumuri și Poduri S.A. își vinde sediul administrativ de pe Cuza Vodă, la licitație. Printre participanți se numără și Primăria Bistrița, care ar vrea să mute acolo serviciile Evidența Persoanelor și Starea Civilă.

Într-o ședință de îndată, Consiliul Local al municipiului Bistrița a aprobat participarea Primăriei Bistrița la licitația organizată de lichidatorul LDP S.A. Aceasta se află în reorganizare și își vinde la licitație sediul de pe Cuza Vodă.

Este vorba despre un teren cu o suprafață de 3.564 de metri pătrați, sediul administrativ în regim de înălțime P+1E, clădire punct control și construcții speciale.

Primăria Bistrița a alocat pentru achiziționarea acestor bunuri 3,8 milioane de lei, fără TVA. Acolo, instituția ar vrea să își mute serviciile Evidența Persoanelor și Starea Civilă:

 „Construcțiile existente au deja destinație de sediu administrativ și sală ședințe, accesul la imobil se realizează din strada Cuza Vodă, bun aparținând domeniului public al Municipiului Bistrița, suprafața terenului permite amenajarea de parcaje în interiorul parcelei, raportat la natura activităților serviciilor ce urmează a fi relocate și numărul de cetățeni care beneficiază de acestea, întrunesc condițiile necesare relocării activităților aferente Serviciului Evidența Persoanelor și Serviciului Stare Civilă, în vederea asigurării unor servicii de calitate și creșterii calității serviciilor prestate cetățenilor municipiului”, se arată în proiectul de hotărâre votat ieri de consilierii locali.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. O masura excelenta. Acolo ar putea fi mutate si serviciile de permise , inmatriculari si pasapoarte, ca in Piatza P. Rares , este dezastru cu masinile care n-au unde parca …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!