29.5 C
Bistrița
vineri, iulie 19, 2024

Liderul PNL Bistriţa-Năsăud Ioan Turc, invitat la dineul oferit de Klaus Iohannis, de Ziua Naţională a României

Ioan Turc, liderul PNL Bistriţa-Năsăud, s-a numărat printre personalităţile privilegiate care au primit invitaţie din partea preşedintelui Klaus Iohannis. Liberalul bistriţean a participat ieri seară la dineul oferit de preşedintele ţării cu prilejul zilei naţionale de 1 Decembrie.

„Am avut onoarea și bucuria de a fi invitat de președintele României, excelența sa, domnul Klaus Iohannis, la dineul prilejuit de Ziua Națională”, a transmis Ioan Turc, preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud.

Politicianul din Bistriţa s-a arătat impresionat de mesajul integrator al preşedintelui României, pe care l-a catalogat ca fiind „la înălțimea evenimentului”.

Unirea este o sărbătoare a tuturor românilor, indiferent unde trăiesc. Îmi doresc ca românii să se reîntoarcă acasă și să găsească aici o țară europeană, o țară normală. Trecutul nu poate fi schimbat, trebuie asumat, dar avem o responsabilitate uriașă pentru viitor. Nu trebuie să avem odihnă până nu vom împlini aspirațiile părinților și bunicilor noștri. Doar împreună suntem puternici! La mulți ani, România, la mulți ani, români, oriunde v-ați afla!”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis celor prezenţi la dineu.

La rândul său, liderul PNL Bistriţa-Năsăud Ioan Turc a transmis, cu acest prilej de sărbătoare, faptul că „Țara suntem noi, este oglinda noastră. Atunci când nu ne place ceea ce vedem, nu schimbăm oglinda. Sā fim mai buni, mai performanți, mai drepți, mai harnici, mai generoși! La mulți ani, români! La multi ani, România!”.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.