6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Lingoul de aur de la Atlantis Gold- noul trend în materie de cadouri sau investiții

Când spui „lingou de aur”, mintea fuge la acele „cărămizi galbene”, scoase din vistieriile împăraților. Antlantis Gold vrea să schimbe preconcepția despre acestea. Așa că te provoacă să cumperi lingouri de aur de la ei. Pentru cadou sau ca și o investiție pe termen lung. Frumos, micuț, cochet, dar cu o valoare mare!

Cine ar fi crezut că vom ajunge vremurile în care să poți face cadou un lingou de aur? Și să fie și accesibil ca preț?

Ați auzit bine! La Atlantis Gold, ștacheta cadourilor e ridicată! Acum poți oferi cuiva drag chiar și un lingou de aur! Și nu, nu acele „cărămizi galbene” scoase de prin fostele vistierii ale împăraților.

La Antlantis Gold, lingoul de aur este micuț, cochet, frumos și elegant. Așezat într-o cutiuță care să îi pună în evidență marea valoare.

Lingourile au 10 grame fiecare, dar la cererea clientului, se pot face și mai mari.

Așa că, lingoul de aur este noul trend în materie de cadouri. Sau poate fi o investiție excelentă, pe termen lung. Indiferent de ceea ce alegi, lingoul de aur e un must have! Sau must give!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=YfTWaw8QB-g&feature=youtu.be” /]

11

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: