25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Lingoul de aur de la Atlantis Gold- noul trend în materie de cadouri sau investiții

Când spui „lingou de aur”, mintea fuge la acele „cărămizi galbene”, scoase din vistieriile împăraților. Antlantis Gold vrea să schimbe preconcepția despre acestea. Așa că te provoacă să cumperi lingouri de aur de la ei. Pentru cadou sau ca și o investiție pe termen lung. Frumos, micuț, cochet, dar cu o valoare mare!

Cine ar fi crezut că vom ajunge vremurile în care să poți face cadou un lingou de aur? Și să fie și accesibil ca preț?

Ați auzit bine! La Atlantis Gold, ștacheta cadourilor e ridicată! Acum poți oferi cuiva drag chiar și un lingou de aur! Și nu, nu acele „cărămizi galbene” scoase de prin fostele vistierii ale împăraților.

La Antlantis Gold, lingoul de aur este micuț, cochet, frumos și elegant. Așezat într-o cutiuță care să îi pună în evidență marea valoare.

Lingourile au 10 grame fiecare, dar la cererea clientului, se pot face și mai mari.

Așa că, lingoul de aur este noul trend în materie de cadouri. Sau poate fi o investiție excelentă, pe termen lung. Indiferent de ceea ce alegi, lingoul de aur e un must have! Sau must give!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=YfTWaw8QB-g&feature=youtu.be” /]

11

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.