21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Mai mult de jumătate dintre bistrițenii care s-au angajat anul acesta prin AJOFM au peste 45 de ani

Circa 1.800 de bistrițeni și-au găsit un loc de muncă de la începutului anului și până în prezent, prin intermediul AJOFM Bistriţa-Năsăud, mai bine de jumătate fiind persoane trecute de 45 de ani.

În primele șapte luni ale anului 2023, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM Bistriţa-Năsăud au fost încadrate în muncă 1.824 persoane, dintre care 860 femei”, anunță conducerea AJOFM BN.

971 au peste 45 de ani, 184 au vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani, 240 au între 25 și 35 de ani, iar 429 sunt tineri sub 25 de ani.

Din punct de vedere al nivelului de pregătire al persoanelor pentru care s-a identificat un loc de muncă, cele mai multe persoane au studii liceale+postliceale (632), urmate de cele cu studii gimnaziale (597). Numărul celor cu studii profesionale este de 375, cei cu studii superioare sunt în număr de 135, iar cei cu studii primare sunt în număr de 85. Din numărul total de persoane care au fost angajate prin intermediul AJOFM Bistriţa-Năsăud, 1.805 persoane fac parte din categoria celor greu sau foarte greu ocupabile”, mai spun reprezentanții instituției.

În ceea ce privește rezidența, 736 de persoane provin din mediul urban, iar 1.088 sunt din mediul rural.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...