1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Deputatul Lorant Sas dă cărțile pe față despre plecarea din USR-PLUS: „Am dezamăgit, multă lume era dezamăgită de nerealizarea promisiunilor”

Prezent la Bistrițeanul Live, deputatul neafiliat Lorant Sas, care acum este membru REPER a vorbit despre plecarea din USR, susținând că formațiunea politică a dezamăgit prin nerealizarea promisiunilor din campanie.

La mijlocul acestui an, deputatul Lorant Sas s-a despărțit de USR-Plus, partid pe listele căruia a obținut mandatul de parlamentar. Tot atunci a ales să se înscrie într-o nouă formațiune politică, REPER, pentru care au și optat mai mulți foști membri USR.

Deputatul a dat cărțile pe față despre plecarea din formațiunea politică din care a făcut parte, la Bistrițeanul Live.

„Am dezamăgit, multă lume este dezamăgită de nerealizarea promisiunilor pe care le-am făcut în campanie. Din păcate fuziunea a eșuat, nu am reușit să atingem obiectivele pe care ni le-am propus înainte de fuziune și acesta a fost motivul principal: dezamăgirea și neputința ca noi în interior să generăm acea energie să ducem mai departe proiectele din campanie”, a explicat Lorant Sas, la Bistrițeanul Live.

Ramona Strugariu: „Am preferat să facem un pas mult mai greu…”

Prezentă la Bistrițeanul Live a fost și eurodeputata Ramona Strugariu, care a părăsit și ea USR și s-a înscris în REPER.

„În 2019 prin alianța si apoi prin fuziune le-am promis mai multe lucruri oamenilor. Le-am promis deschidere, asumare, le-am promis că o să discutăm foarte mult cu ei și o să continuăm să facem ce am făcut și în campania din 2019.  

Intern, când am pus această viziune pe masă, să o implementăm efectiv, au început discuții mari și concret noi trăiam o viață în partid cu scandal și tot felul de scandaluri și elemente care ajungeau în spațiul public, care aveau legătură cu certurile noastre interne, dar n-aveau nicio legătură cu oamenii aceia pe care am zis că îi reprezentăm. Le-am spus că trebuie să ieșim din această bulă și să ne întoarcem către oameni și societatea civilă și n-a fost chip să găsim o soluție pentru asta. Atunci am preferat să facem un pas mult mai greu, infinit mai greu, să creem o formațiune politică care să se îndrepte spre oameni ”, a completat eurodeputata.

Aceasta a mai ținut să precizeze că nu își vede foștii colegi din USR ca pe niște dușmani politici, deși mai sunt filiale în țară unde există tot felul de orgolii personale.

Emisiunea la care au fost invitați deputatul Lorant Sas și eurodeputata Ramona Strugariu o puteți urmări mai jos:

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Cine a fost ales pe listele unui partid , dacă are demnitate și onoare demisioneaza și apoi pleacă . El a fost ales pentru acel partid , iar prin plecare a jignit votanții, care nu au fost consultați. Unde sunt promisiunile din campania electorală?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...