18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Deputatul Lorant Sas dă cărțile pe față despre plecarea din USR-PLUS: „Am dezamăgit, multă lume era dezamăgită de nerealizarea promisiunilor”

Prezent la Bistrițeanul Live, deputatul neafiliat Lorant Sas, care acum este membru REPER a vorbit despre plecarea din USR, susținând că formațiunea politică a dezamăgit prin nerealizarea promisiunilor din campanie.

La mijlocul acestui an, deputatul Lorant Sas s-a despărțit de USR-Plus, partid pe listele căruia a obținut mandatul de parlamentar. Tot atunci a ales să se înscrie într-o nouă formațiune politică, REPER, pentru care au și optat mai mulți foști membri USR.

Deputatul a dat cărțile pe față despre plecarea din formațiunea politică din care a făcut parte, la Bistrițeanul Live.

„Am dezamăgit, multă lume este dezamăgită de nerealizarea promisiunilor pe care le-am făcut în campanie. Din păcate fuziunea a eșuat, nu am reușit să atingem obiectivele pe care ni le-am propus înainte de fuziune și acesta a fost motivul principal: dezamăgirea și neputința ca noi în interior să generăm acea energie să ducem mai departe proiectele din campanie”, a explicat Lorant Sas, la Bistrițeanul Live.

Ramona Strugariu: „Am preferat să facem un pas mult mai greu…”

Prezentă la Bistrițeanul Live a fost și eurodeputata Ramona Strugariu, care a părăsit și ea USR și s-a înscris în REPER.

„În 2019 prin alianța si apoi prin fuziune le-am promis mai multe lucruri oamenilor. Le-am promis deschidere, asumare, le-am promis că o să discutăm foarte mult cu ei și o să continuăm să facem ce am făcut și în campania din 2019.  

Intern, când am pus această viziune pe masă, să o implementăm efectiv, au început discuții mari și concret noi trăiam o viață în partid cu scandal și tot felul de scandaluri și elemente care ajungeau în spațiul public, care aveau legătură cu certurile noastre interne, dar n-aveau nicio legătură cu oamenii aceia pe care am zis că îi reprezentăm. Le-am spus că trebuie să ieșim din această bulă și să ne întoarcem către oameni și societatea civilă și n-a fost chip să găsim o soluție pentru asta. Atunci am preferat să facem un pas mult mai greu, infinit mai greu, să creem o formațiune politică care să se îndrepte spre oameni ”, a completat eurodeputata.

Aceasta a mai ținut să precizeze că nu își vede foștii colegi din USR ca pe niște dușmani politici, deși mai sunt filiale în țară unde există tot felul de orgolii personale.

Emisiunea la care au fost invitați deputatul Lorant Sas și eurodeputata Ramona Strugariu o puteți urmări mai jos:

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Cine a fost ales pe listele unui partid , dacă are demnitate și onoare demisioneaza și apoi pleacă . El a fost ales pentru acel partid , iar prin plecare a jignit votanții, care nu au fost consultați. Unde sunt promisiunile din campania electorală?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: