-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

TAEKWONDO: Luiza Bindea a cucerit aurul la Dracula Open G2 București

Sportiva CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud de la secțiunea de taekwondo a obținut medalia de aur la Dracula Open G2 București. Celălalți sportivi ai Gloriei au pierdut cursa pentru podium.

Sportiva a câștigat medalia de aur la categoria de cadeți, 44 de kilograme. În prima luptă, Luiza a învins-o pe reprezentanta Moldovei câștigând primele două reprize, după care a trecut de o sportiva din Spania tot în primele două reprize iar în finala a învins reprezentanta Belgiei cu scorul de 2-1 pe reprize.

Mario Raul Filip Mureșanu a luptat la categoria juniori masculin, 55 de kilograme. Sportivul Gloriei a învins în primul meci un sportiv din Italia însă a pierdut meciul pentru medalie cu reprezentantul Olandei din competiție.

Cristian Mihai Bura a pierdut meciul de la categoria seniori masculin, 80 de kilograme împotriva unui sportiv din Ucraina și a ratat șansa de a continua în competiție.

Conform sportulbistrițean.ro, la competiție au participat peste 700 de sportivi, prezenți fiind și sportivi din Japonia și SUA.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...