25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

TAEKWONDO: Luiza Bindea a cucerit aurul la Dracula Open G2 București

Sportiva CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud de la secțiunea de taekwondo a obținut medalia de aur la Dracula Open G2 București. Celălalți sportivi ai Gloriei au pierdut cursa pentru podium.

Sportiva a câștigat medalia de aur la categoria de cadeți, 44 de kilograme. În prima luptă, Luiza a învins-o pe reprezentanta Moldovei câștigând primele două reprize, după care a trecut de o sportiva din Spania tot în primele două reprize iar în finala a învins reprezentanta Belgiei cu scorul de 2-1 pe reprize.

Mario Raul Filip Mureșanu a luptat la categoria juniori masculin, 55 de kilograme. Sportivul Gloriei a învins în primul meci un sportiv din Italia însă a pierdut meciul pentru medalie cu reprezentantul Olandei din competiție.

Cristian Mihai Bura a pierdut meciul de la categoria seniori masculin, 80 de kilograme împotriva unui sportiv din Ucraina și a ratat șansa de a continua în competiție.

Conform sportulbistrițean.ro, la competiție au participat peste 700 de sportivi, prezenți fiind și sportivi din Japonia și SUA.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.