6.6 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Mai multe sindicate din Bistrița cer revenirea la orarul de parcare anterior!

Primăria Bistrița a modificat în ianuarie 2018 regimul parcărilor, iar bistrițenii au fost nemulțumiți de noul orar. În acest sens, s-au formulat mai multe adrese prin care câteva asociații cer revenirea la regimul anterior, iar consilierii municipali le-au luat în serios. În ședința următoare vor vota un proiect de hotărâre pentru a modifica programul, dar și introducerea parcării cu plată pe alte două străzi din municipiu.

Confederația Naționale Sindicală „Cartel ALFA” – Uniunea Sindicală Teritorială Filiala Bistrița – Năsăud, Sindicatul IPROEB Bistrița și Sindicatul ROMBAT Bistrița au formulat o adresă pe care au trimis-o Primăriei Municipiului Bistrița chiar în ianuarie 2018, imediat după ce s-a introdus noul regulament privind parcările de reședință în municipiu. Principala lor problemă este faptul că angajații lor, care lucrează în intervalul orar 7:00 – 15:00 nu au unde să își lase mașinile până la ora 17, de când le este asigurat locul de parcare – conform regulamentului stabilit în ianuarie. La acea vreme, Cartel ALFA amenința chiar cu proteste.

Din acest motiv, Consiliul Local Bistrița a luat în serios adresa înregistrată, iar primarul Ovidiu Crețu este inițiatorul unui proiect de hotărâre prin care propune revenirea la regimul anterior, 8:00 – 15:30. Consilierii vor relua discuția în cadrul următoarei ședințe și vor vota acest proiect de hotărâre.

În plus, primarul vine și cu propunerea de introducerea regimului de parcare cu plată și pe străzile Zimbrului și Lalelelor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!