26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Mai multe sindicate din Bistrița cer revenirea la orarul de parcare anterior!

Primăria Bistrița a modificat în ianuarie 2018 regimul parcărilor, iar bistrițenii au fost nemulțumiți de noul orar. În acest sens, s-au formulat mai multe adrese prin care câteva asociații cer revenirea la regimul anterior, iar consilierii municipali le-au luat în serios. În ședința următoare vor vota un proiect de hotărâre pentru a modifica programul, dar și introducerea parcării cu plată pe alte două străzi din municipiu.

Confederația Naționale Sindicală „Cartel ALFA” – Uniunea Sindicală Teritorială Filiala Bistrița – Năsăud, Sindicatul IPROEB Bistrița și Sindicatul ROMBAT Bistrița au formulat o adresă pe care au trimis-o Primăriei Municipiului Bistrița chiar în ianuarie 2018, imediat după ce s-a introdus noul regulament privind parcările de reședință în municipiu. Principala lor problemă este faptul că angajații lor, care lucrează în intervalul orar 7:00 – 15:00 nu au unde să își lase mașinile până la ora 17, de când le este asigurat locul de parcare – conform regulamentului stabilit în ianuarie. La acea vreme, Cartel ALFA amenința chiar cu proteste.

Din acest motiv, Consiliul Local Bistrița a luat în serios adresa înregistrată, iar primarul Ovidiu Crețu este inițiatorul unui proiect de hotărâre prin care propune revenirea la regimul anterior, 8:00 – 15:30. Consilierii vor relua discuția în cadrul următoarei ședințe și vor vota acest proiect de hotărâre.

În plus, primarul vine și cu propunerea de introducerea regimului de parcare cu plată și pe străzile Zimbrului și Lalelelor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: