13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

Mai multe sindicate din Bistrița cer revenirea la orarul de parcare anterior!

Primăria Bistrița a modificat în ianuarie 2018 regimul parcărilor, iar bistrițenii au fost nemulțumiți de noul orar. În acest sens, s-au formulat mai multe adrese prin care câteva asociații cer revenirea la regimul anterior, iar consilierii municipali le-au luat în serios. În ședința următoare vor vota un proiect de hotărâre pentru a modifica programul, dar și introducerea parcării cu plată pe alte două străzi din municipiu.

Confederația Naționale Sindicală „Cartel ALFA” – Uniunea Sindicală Teritorială Filiala Bistrița – Năsăud, Sindicatul IPROEB Bistrița și Sindicatul ROMBAT Bistrița au formulat o adresă pe care au trimis-o Primăriei Municipiului Bistrița chiar în ianuarie 2018, imediat după ce s-a introdus noul regulament privind parcările de reședință în municipiu. Principala lor problemă este faptul că angajații lor, care lucrează în intervalul orar 7:00 – 15:00 nu au unde să își lase mașinile până la ora 17, de când le este asigurat locul de parcare – conform regulamentului stabilit în ianuarie. La acea vreme, Cartel ALFA amenința chiar cu proteste.

Din acest motiv, Consiliul Local Bistrița a luat în serios adresa înregistrată, iar primarul Ovidiu Crețu este inițiatorul unui proiect de hotărâre prin care propune revenirea la regimul anterior, 8:00 – 15:30. Consilierii vor relua discuția în cadrul următoarei ședințe și vor vota acest proiect de hotărâre.

În plus, primarul vine și cu propunerea de introducerea regimului de parcare cu plată și pe străzile Zimbrului și Lalelelor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: