15.1 C
Bistrița
joi, septembrie 28, 2023

Un bistrițean a agresat o femeie de 34 de ani, în curtea unui hotel

Curtea unui hotel din Bistrița a devenit, în acest weekend, scena unui act de vandalism și agresiune: un bărbat de 26 de ani a agresat o femeie de 34 de ani, căreia i-a furat actele. Bărbatul a fost descoperit câteva ore mai târziu.

Femeia a sunat la 112 şi a anunţat fapta, iar jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa s-au deplasat la faţa locului, au discutat cu păgubita, iar după obţinerea informaţiilor necesare au pornit în căutarea agresorului.

Bărbatul a fost depistat câteva ore mai târziu, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate, cel în cauză ascunzând documentele sustrase la domiciliul unor cunoştinţe. Bărbatului i s-au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost predate Poliţiei în vederea continuării cercetărilor.

Sancţiuni de 4.500 de lei aplicate de jandarmi, în acest sfârșit de săptămână

        Jandarmii au asigurat la sfârşit de săptămână măsurile de ordine publică la toate manifestările cultural-artistice şi sportive organizate pe raza judeţului şi au constatat mai multe fapte de natură antisocială, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Au fost aplicate sancţiuni pentru cerşetorie, tulburarea ordinii şi liniştii publice, adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, provocarea unor scandaluri, consum de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat, lăsarea fără supraveghere a animalelor care au prezentat pericol pentru persoane şi bunuri, dar şi atragerea de persoane de sex opus, cu scopul întreţinerii de raporturi sexuale, pentru obţinerea de foloase materiale, sau refuzul de a-și declina identitatea în faţa agentului constatator.

Totalul amenzilor se ridică la 4.500 lei, precizează Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul din cadrul Jandarmeriei Bistrița.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: