17.3 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Un bistrițean a agresat o femeie de 34 de ani, în curtea unui hotel

Curtea unui hotel din Bistrița a devenit, în acest weekend, scena unui act de vandalism și agresiune: un bărbat de 26 de ani a agresat o femeie de 34 de ani, căreia i-a furat actele. Bărbatul a fost descoperit câteva ore mai târziu.

Femeia a sunat la 112 şi a anunţat fapta, iar jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa s-au deplasat la faţa locului, au discutat cu păgubita, iar după obţinerea informaţiilor necesare au pornit în căutarea agresorului.

Bărbatul a fost depistat câteva ore mai târziu, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate, cel în cauză ascunzând documentele sustrase la domiciliul unor cunoştinţe. Bărbatului i s-au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost predate Poliţiei în vederea continuării cercetărilor.

Sancţiuni de 4.500 de lei aplicate de jandarmi, în acest sfârșit de săptămână

        Jandarmii au asigurat la sfârşit de săptămână măsurile de ordine publică la toate manifestările cultural-artistice şi sportive organizate pe raza judeţului şi au constatat mai multe fapte de natură antisocială, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Au fost aplicate sancţiuni pentru cerşetorie, tulburarea ordinii şi liniştii publice, adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, provocarea unor scandaluri, consum de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat, lăsarea fără supraveghere a animalelor care au prezentat pericol pentru persoane şi bunuri, dar şi atragerea de persoane de sex opus, cu scopul întreţinerii de raporturi sexuale, pentru obţinerea de foloase materiale, sau refuzul de a-și declina identitatea în faţa agentului constatator.

Totalul amenzilor se ridică la 4.500 lei, precizează Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul din cadrul Jandarmeriei Bistrița.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: