20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Fost militar bistrițean, găsit mort în Franța

Cea mai mare temere a unei familii din Bistrița, s-a dovedit a fi adevărată. Ieri, familia Ciunterei a aflat că tatăl și soțul, Florin, a plecat dintre cei vii. Acesta a fost găsit fără suflare, într-o benzinărie din Franța. Polițiștii investighează cazul pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

Vineri, când toată lumea se pregătea, cu bucurie, de weekend, familia Ciunterei din Bistrița începea să își imagineze tot felul de scenarii. Florin, tată și soț, era plecat în cursă, cu TIR-ul, și nu mai răspundea la telefon.

Comunitatea șoferilor a pus anunțuri inclusiv pe Facebook, în încercarea de a afla informații despre colegul lor.

Căutăm pe un prieten bun care de două zile nu răspunde la telefon. Familia e îngrijorată! Dacă vreun coleg vede mașina din fotografie în vreo parcare cu perdelele trase vă rog din suflet să încercați să vedeți ce se întâmplă și să ne anunțați!! Pe șofer îl cheamă Florin CF Ciunterei! Auto Volvo albastru BN 05 FDR. E plecat pe ruta Barcelona (SP) către 33649 Bielefeld (DE). Ultimul contact cu familia a fost de undeva din Franța!!! Vă rog să distribuiți mai departe postarea! Sperăm ca Bunul Dumnezeu să ne ajute să aflăm cât mai repede vești de la el!”, anunțau aceștia pe rețeaua de socializare.

Ieri, cea mai mare temere a familiei, s-a adeverit. Acesta a fost găsit fără suflare, într-o benzinărie în apropiere de orașul Nancy. Confirmarea că e chiar bărbatul căutat a venit din partea mai multor șoferi profesioniști, care se aflau în aceeași parcare. Prima ipoteză ar fi aceea a unui atac de cord, însă polițiștii investighează cazul pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Florin Ciunterei a plecat dintre cei vii, la aproximativ 50 de ani, lăsând în urmă o soție îndoliată și un băiat de 22 de ani.

Înainte de a fi șofer profesionist, Florin Ciunterei a lucrat în cadrul MAPN, fiind militar. Acesta avea o relație foarte strânsă cu unicul său fiu, căruia i-a transmis dragostea de țară. Băiatul său, pe care îl cheamă tot Florin, este acum militar în cadrul MAPN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.