1.2 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

Fost militar bistrițean, găsit mort în Franța

Cea mai mare temere a unei familii din Bistrița, s-a dovedit a fi adevărată. Ieri, familia Ciunterei a aflat că tatăl și soțul, Florin, a plecat dintre cei vii. Acesta a fost găsit fără suflare, într-o benzinărie din Franța. Polițiștii investighează cazul pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

Vineri, când toată lumea se pregătea, cu bucurie, de weekend, familia Ciunterei din Bistrița începea să își imagineze tot felul de scenarii. Florin, tată și soț, era plecat în cursă, cu TIR-ul, și nu mai răspundea la telefon.

Comunitatea șoferilor a pus anunțuri inclusiv pe Facebook, în încercarea de a afla informații despre colegul lor.

Căutăm pe un prieten bun care de două zile nu răspunde la telefon. Familia e îngrijorată! Dacă vreun coleg vede mașina din fotografie în vreo parcare cu perdelele trase vă rog din suflet să încercați să vedeți ce se întâmplă și să ne anunțați!! Pe șofer îl cheamă Florin CF Ciunterei! Auto Volvo albastru BN 05 FDR. E plecat pe ruta Barcelona (SP) către 33649 Bielefeld (DE). Ultimul contact cu familia a fost de undeva din Franța!!! Vă rog să distribuiți mai departe postarea! Sperăm ca Bunul Dumnezeu să ne ajute să aflăm cât mai repede vești de la el!”, anunțau aceștia pe rețeaua de socializare.

Ieri, cea mai mare temere a familiei, s-a adeverit. Acesta a fost găsit fără suflare, într-o benzinărie în apropiere de orașul Nancy. Confirmarea că e chiar bărbatul căutat a venit din partea mai multor șoferi profesioniști, care se aflau în aceeași parcare. Prima ipoteză ar fi aceea a unui atac de cord, însă polițiștii investighează cazul pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Florin Ciunterei a plecat dintre cei vii, la aproximativ 50 de ani, lăsând în urmă o soție îndoliată și un băiat de 22 de ani.

Înainte de a fi șofer profesionist, Florin Ciunterei a lucrat în cadrul MAPN, fiind militar. Acesta avea o relație foarte strânsă cu unicul său fiu, căruia i-a transmis dragostea de țară. Băiatul său, pe care îl cheamă tot Florin, este acum militar în cadrul MAPN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...