8.8 C
Bistrița
sâmbătă, martie 25, 2023

Năsăudenii de la MARECOM Confecții au deschis primul magazin în Cluj Napoca

Au început timid, la Năsăud. Costumele de calitate au crescut însă vânzările și solicitările, astfel că Marecom și-a deschis magazin și la Bistrița. Iar azi a făcut saltul în afara județului. MARECOM Confecții a deschis primul magazin în Cluj Napoca:

Marecom Confecții Năsăud este unul dintre cei mai mari renumiți producători de costume și confecții textile din țară. Cu o experiență de 20 de ani în fabricarea costumelor bărbătești, MARECOM creează ținute remarcabile pentru orice eveniment. Ca urmare a unui continuu proces de modernizare și utilare combinată cu măiestria artizanilor reușesc să realizeze produse premium la prețuri de producător.

La început confecțiile lor puteau fi găsite doar la Năsăud. Dar solicitările au fost tot mai multe, așa că MARECOM Confecții a deschis un magazin și la Bistrița. Produsele MARECOM au început să fie ”gustate” de tot mai mulți din țară, astfel că acestea au ajuns în 40 de magazine din România, începând de la Oradea și terminând cu București sau Alba Iulia. Managerul Ovidiu Anton a explicat însă că vrea să deschidă magazine proprii și în afara județului nostru.

Astfel că astăzi și-a deschis ușile primul magazin destinat doamnelor, domnișoarelor și domnilor din Cluj Napoca. Locația se află pe strada Între Lacuri nr. 1 (în spatele benzinăriei MOL).

La ora 10.00 magazinul și-a deschis porțile, însă la ora 17.00 și-au făcut apariția oficialități și vedete.

Astfel, alături de producătorii năsăudeni au fost, la deschidere, primarul Năsăudului, Dorin Vlașin, deputatul Robert Sighiartău, dar și Cătălin Botezatu. Iar Victor Slav, noua imagine a brandului MARECOM Confecții, a întors și el capetele clujencelor.

Mai mult, Marecom Confecții și Victor Slav vor colabora la crearea unei noi colecții de costume bărbătești.

Întreaga ofertă MARECOM poate fi găsită în incinta magazinului din Cluj Napoca, iar astăzi și mâine se oferă o reducere de 20 % la orice produs cumpărat, dar și alte surprize. Totodată, azi, la ora 20.00, are loc extragerea fericitului câștigător a voucherului de 1.000 de lei pe care-l poate folosi pentru achiziționarea produselor MARECOM.

Pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele de la Marecom Confecții, urmăriți pagina de Facebook MAREFCOM sau intrați pe site-ul lor.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...