13.8 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

Năsăudenii de la MARECOM Confecții au deschis primul magazin în Cluj Napoca

Au început timid, la Năsăud. Costumele de calitate au crescut însă vânzările și solicitările, astfel că Marecom și-a deschis magazin și la Bistrița. Iar azi a făcut saltul în afara județului. MARECOM Confecții a deschis primul magazin în Cluj Napoca:

Marecom Confecții Năsăud este unul dintre cei mai mari renumiți producători de costume și confecții textile din țară. Cu o experiență de 20 de ani în fabricarea costumelor bărbătești, MARECOM creează ținute remarcabile pentru orice eveniment. Ca urmare a unui continuu proces de modernizare și utilare combinată cu măiestria artizanilor reușesc să realizeze produse premium la prețuri de producător.

La început confecțiile lor puteau fi găsite doar la Năsăud. Dar solicitările au fost tot mai multe, așa că MARECOM Confecții a deschis un magazin și la Bistrița. Produsele MARECOM au început să fie ”gustate” de tot mai mulți din țară, astfel că acestea au ajuns în 40 de magazine din România, începând de la Oradea și terminând cu București sau Alba Iulia. Managerul Ovidiu Anton a explicat însă că vrea să deschidă magazine proprii și în afara județului nostru.

Astfel că astăzi și-a deschis ușile primul magazin destinat doamnelor, domnișoarelor și domnilor din Cluj Napoca. Locația se află pe strada Între Lacuri nr. 1 (în spatele benzinăriei MOL).

La ora 10.00 magazinul și-a deschis porțile, însă la ora 17.00 și-au făcut apariția oficialități și vedete.

Astfel, alături de producătorii năsăudeni au fost, la deschidere, primarul Năsăudului, Dorin Vlașin, deputatul Robert Sighiartău, dar și Cătălin Botezatu. Iar Victor Slav, noua imagine a brandului MARECOM Confecții, a întors și el capetele clujencelor.

Mai mult, Marecom Confecții și Victor Slav vor colabora la crearea unei noi colecții de costume bărbătești.

Întreaga ofertă MARECOM poate fi găsită în incinta magazinului din Cluj Napoca, iar astăzi și mâine se oferă o reducere de 20 % la orice produs cumpărat, dar și alte surprize. Totodată, azi, la ora 20.00, are loc extragerea fericitului câștigător a voucherului de 1.000 de lei pe care-l poate folosi pentru achiziționarea produselor MARECOM.

Pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele de la Marecom Confecții, urmăriți pagina de Facebook MAREFCOM sau intrați pe site-ul lor.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: