17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Mărișelu: Un tânăr și-a bătut tatăl!

Scandal într-o familie, ieri, în localitatea Mărișelu! Un tânăr de 31 de ani și-a bătut tatăl. Acesta s-a ales cu dosar penal.

Ieri, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost sesizați cu privire la un scandal în familie în Mărișelu.

La locul semnalării, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 31 de ani din Mărișelu, pe fondul unor discuții în contradictoriu l-ar fi agresat fizic pe tatăl acestuia.

În urma intervenției polițiștilor și a evaluării riscului, s-a constatat oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 31 de ani fiind totodată întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie”, conform IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!