8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Mesajul unei familii din Rodna, pentru medicii de la Urgențe Pediatrie: „I-au oferit o nouă șansă lui David, băiețelul nostru de 2 ani!”

Familia noastră dorește să mulțumească public doamnei Dr. Anca Buda din cadrul UPU-SMURD Pediatrie Bistrița și doamnei Dr. Monica Pop din cadrul secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Recent, băiețelul nostru, David, în vârstă de 2 anișori, a trecut prin momente grele în timp ce se afla acasă în Rodna. În urma unei răceli, starea de sănătate a băiețelului nostru s-a degradat brusc, fiind foarte somnolent și prezentând o paloare intensă.

Văzând starea în care se află, fără să stăm pe gânduri, am apelat numărul unic de urgență 112. Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD l-a transportat pe David la UPU-SMURD Pediatrie Bistrița.

În serviciul de urgență UPU-SMURD Pediatrie din Bistrița, David a fost preluat de doamna Dr. Buda Anca, un medic profesionist, dedicat și empatic.

Analizele și investigațiile de specialitate au arătat că David suferea de o anemie severă. Fără să stea pe gânduri, medicii Dr. Buda Anca și Dr. Pop Monica, au luat legătura cu colegii lor de la Clinica de Pediatrie – Hematologie din Cluj-Napoca, care au sugerat transferul băiețelului nostru de urgență în județul învecinat.

Fiindcă timpul era cel mai mare dușman al lui David, în toiul nopții, medicii din camera de gardă a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au luat legătura cu colegii lor care încadrează echipajul de salvare aeromedicală. Iar în scurt timp fiul nostru era preluat de elicopter de pe heliportul spitalului și transferat la Clinica de Pediatrie – Hematologie din Cluj-Napoca.

După 7 zile petrecute în spitalul din Cluj-Napoca, David a revenit acasă la Rodna, într-o stare foarte bună.

Diagnosticul corect pus de Dr. Buda Anca și Dr. Pop Monica i-au oferit o nouă șansă lui David, iar pe această cale dorim să le mulțumim public pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Acum, când David este în afara oricărui pericol, am dori să vă asigurăm de toată recunoștința noastră, stimate doamne doctor.

Vă mulțumim!

Cu prețuire și recunoștință, Părinții lui David

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.