8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Mihai Nagy, locul 19 din 120 de participanți la cea mai mare competiție de tenis de masă din Europa

Mihai Nagy, sportivul Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud a ocupat locul 19 la tenis de masă din cei 120 de sportivi participanți. Bistrițeanul a câștigat 10 partide și a pierdut 3.

Sportivul Gloriei 2018 a reușit să se impună la cel mai mare turneu din Europa rezervat copiilor de vârsta lui (U13), în 10 partide, fiind invins doar în alte trei.

Alex Dincă, antrenor: ”Un concurs reușit pentru Mihai cu multe meciuri jucate, ceea ce este important la această vârstă. Pentru că numărul participanților a fost mare, sistemul de joc a fost diferit, sportivii calificându-se din grupă în grupă. După ce a trecut cu victorii pe linie de stage 1 și 2, a venit stage 3 unde a pierdut un meci calificându-se în stage 4 de pe locul 2. Aici, a câștigat grupa iar tabloul de 32 a pierdut din păcate în fața unui jucător francez. Au urmat apoi alte victorii, jucându-se pentru fiecare loc și astfel sportivul nostru s-a clasat în final pe locul 19″.

Pentru Mihai Nagy urmează între 3-5 septembrie participarea la WTT Contender de la Otocec – Slovenia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: