8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

FOTO – Anchetatorii clujeni au luat la puricat avionul ușor care s-a prăbușit în Colibița

Anchetatorii clujeni au luat la puricat avionul ușor care s-a prăbușit ieri în lacul Colibița. Se pare că de anchetă se ocupă Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

Un om de afaceri bistrițean și-a pierdut ieri viața după ce a căzut cu un avion ușor în lacul Colibița. Din fericire, pasagerul  care-l însoțea, un cetățean german, a scăpat nevătămat. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI și AICI.

Pilotul a fost resuscitat de 4 ori, timp de aproape două ore, până ce echipajul medical ajuns la fața locului să declare decesul. Deocamdată nu se știe dacă pilotului i s-a făcut rău în timp ce se afla în zbor sau a făcut o manevră greșită. Autopsia urmează cel mai probabil să facă lumină în acest caz.

Până una alta, fiind un accident aviatic, ancheta a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj. Avionul de mici dimensiuni a fost adus la aerodromul din Bistrița.

Astăzi, aerodromul din Bistrița a fost împânzit de către anchetatori care verificau avionul centimetru cu centimetru pentru a aduna probe și a vedea ce a dus la această tragedie.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: