14.5 C
Bistrița
marți, septembrie 27, 2022

Ministerul Educației se spală pe mâini privind tradiția de Mărțișor și 8 Martie! Decizia finală și posibila vină cade în cârca fiecărei unități școlare

Ministerul Educației a trimis un comunicat aseară prin care anunța că „nu intervine în tradiția de Mărțișor și 8 martie”. Deși legea spune că NU e voie schimbul de obiecte, în contextul pandemiei, Ministerul Educației spune că e decizia fiecărei unități de învățământ.

În contextul pandemiei, interacțiunea și schimbul de obiecte este interzis, sau limitat cât de mult posibil.

Tocmai de aceea, cadrele didactice au informat preșcolarii și elevii că anul acesta NU vor putea face schimb de mărțișoare sau cadouri.

Aseară însă, Ministerul Educației a trimis un comunicat unităților de învățământ, prin care pune în cârca lor atât decizia de a păstra sau nu această tradiție, dar și ”vina”, dacă ulterior se vor sesiza cazuri de infectare cu COVID.

Astfel, de aseară, pe grupurile de părinți, se poartă discuții privind cea mai bună modalitate de a face schimb de mărțișoare sau cadouri FĂRĂ prea mult contact.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...