7.7 C
Bistrița
sâmbătă, martie 25, 2023

MIS Grup întârzie deschiderea santierului de pe Decebal

Lucrările de pe Bulevardul Decebal nu au început încă, chiar dacă Ioan Turc, primarul Bistriței, ne-a asigurat că lucrările încep mai repede, respectiv în data de 8 august.

În zonă au fost montate containere și au fost duse garduri, însă Bulevardul Decebal este încă deschis circulației.

În urmă cu trei zile, Primăria Bistrița a făcut publică modificarea traseelor rezultate din începerea lucrărilor, iar tronsonul cuprins între Str. Crinilor și Zimbrului ar fi trebuit să fie închis încă de astăzi.

Executantul lucrărilor este MIS GRUP, iar lucrările de pe Decebal fac parte din proiectul axei de transport Str. Gării – B-dul Decebal – A. Mureșanu – Năsăudului.

Lucrările pentru axa Gării-Decebal-A. Mureșanu-Năsăudului costă aproximativ 10 milioane de euro și prevede modernizarea părții carosabile de pe cele 4 artere de circulație, reabilitarea trotuarelor pe toată lungimea celor 4 străzi, realizarea de benzi dedicate transportului public, realizarea pistelor pentru bicicliști, pe ambele sensuri de circulație, realizarea unui pasaj pietonal subteran pe Bulevardul Decebal, în zona halei comerciale, îngroparea tuturor rețelelor electrice și de iluminat public, sistem nou de iluminat public cu telegestiune, modernizarea stațiilor de transport public existente (10 stații).

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. E normal…. aia 10 muncitori plimbati prin rotatie pe santierele mafiotilor de la MIS Grup sunt prin concedii… ca oameni sunt si aia….nu pot lucra sau mima la nesfarsit munca pe zecile de santiere….
    Primarul a muscat-o iar de la smecherii astia care se vor umple de milioane de euro din proiecte pe bani europeni in timp ce el o sa-si ia m*ia de rigoare la alegerile viitoare.
    Bistritenii si-au furat-o rau de tot de data asta si in mod sigur nu vor uita bataia de joc la care sunt supusi.

  2. Da claar… Bine că au spart tot orașul! S-au apucat pe toate fronturile deodată!! Să vedem cu cine o să ducă treaba la capăt! Primare tare mă tem că ți-ai luat țeapă! Vorba cântecului! Deși nu îmi pare bine! Și eu circul prin acest oraș zilnic! O să ne mănânce câinii!!! Ca să nu mai vorbim de calitatea lucrărilor care din ce am văzut eu nu e cea mai prima! Sper că le verifică cineva de la beneficiar! Vezi bordurile și pavajul și accesele auto și pistele de biciclete de pe Libertății!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...