1.5 C
Bistrița
marți, noiembrie 28, 2023

Detalii macabre de la Rodna: Fratele celor două surori a stat cu ele decedate în casă cel puțin o lună!

Ies la iveală noi detalii macabre în cazul celor două surori găsite moarte în casă. Se pare că acestea sunt moarte de cel puțin o lună, iar în tot acest timp, fratele lor a trăit cu cadavrele în casă, fără să anunțe autoritățile despre cele întâmplate.

Ieri, două surori de 41 și 52 de ani au fost găsite moarte, în propria locuință din comuna Rodna. Descoperirea a fost făcută de un angajat al Primăriei Rodna, care le-a vizitat acasă, după ce a constatat că nu s-au prezentat la instituție să ridice indemnizația de însoțitor.

Fratele celor două nu l-ar fi lăsat pe angajat să intre în casă, iar acesta în cele din urmă a alertat polițiștii, care le-au găsit pe femei decedate, pe pat, acoperite cu mai multe plapume și pături.

Trupurile celor două erau în stare avansată de putrefacție, semn că erau decedate de cel puțin o lună. Astfel, fratele surorilor a stat cu ele decedate în casă cel puțin o lună, fără să anunțe autoritățile.

În urma necropsiei nu s-au identificat semne de violență pe trupurile celor două. Cu toate acestea s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Nu se știe deocamdată care e implicarea fratelui celor două femei și de ce nu a alertat autoritățile. E posibil să fi ascuns moartea celor două pentru a încasa indemnizațiile primite de la stat.

Femeia de 41 de ani avea handicap, iar sora sa de 52 era asistentul său personal. Fratele lor locuia cu ele și toți trăiau din indemnizația de handicap și venitul de asistent personal. Cei trei mai au un frate care este stabilit în Marea Britanie.

Mai puteți citi pe acest subiect:

FOTO/VIDEO: Două surori au fost găsite moarte în casă, la Rodna. Nu se știe dacă e vorba despre o crimă

IPJ BN: S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul surorilor de la Rodna. Ce spune necropsia cadavrelor:

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.

„Spărgătorul de nuci”, PREMIERĂ la Bistrița, în interpretarea elevilor Școlii de balet „Ovidiu Danci”

Îndrăgitul și cunoscutul spectacol de balet clasic „Spărgătorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski ajunge, pentru...