9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Moldovenii care se „cazau” în spate la Dacia, amendați și puși să facă ordine

Mai multe persoane au ales un părculeț din spatele Cinematografului Dacia pe post de… hotel. Ieri, Poliția Locală i-a amendat și i-a pus să facă ordine.

Părculețul de joacă din spatele Cinematografului Dacia a fost transformat în zonă de cazare nocturnă pentru oameni fără adăpost.

Bistrițeanul.ro a luat legătura cu cei de la Poliția Locală care au promis că se vor ocupa de problemă.

FOTO: Își aștern patul într-un parc de joacă, de luni de zile

Zis și făcut. Un echipaj al Poliției Locale a fost la fața locului și a reușit să-i găsească.

Sunt moldoveni, din zona Moldovei veniți. Îi știm, că i-am mai sancționat. Sunt oameni fără adăpost care dorm care pe unde. Au fost amendați și puși să adune de pe acolo. Apoi li s-a impus să plece spre localitatea lor de domiciliu”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, șeful Poliției Locale, Florin Frandeș.

După ce au fost trimiși din zonă, polițiștii locali au revenit tot la interval de câteva ore pentru a vedea dacă nu cumva s-au întors.

În urma articolului de ieri, au mai „ieșit la iveală” și alte zone alese de „homeleși” pentru a dormi noaptea.

Mai sunt asemenea tentative de ocupare a teritoriului și în părculețul de joacă de pe str. Trandafirilor, în spatele unui bloc!”, a scris T. Z.

Aceeași situație și la rampa fostei ICRA. Am sesizat Primăria, au venit cei de la Supercom, au făcut curat, dar după o zi s-au întors înapoi și tot acolo o să rămână. Fac foc, își fac nevoile de-a lungul căii ferate”, a scris D.C.

Întrebat dacă știe despre aceste situații, șeful poliției locale a făcut un apel la cetățeni.

Nu putem fi tot timpul peste tot. Când văd astfel de lucruri, îi rugăm să ne sune, să ne sesizeze. Există numărul cetățeanului 08000 800 33 sau numărul de whatsapp 0756.122.070. Să ne anunțe și mergem. Dar să ne sesizeze atunci când văd astfel de lucruri”, a explicat Florin Frandeș.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Oare de ce este necesar sa apară un articol în presa ca politia locala sa reacționeze? Indivizi de genul asta si-au făcut culcuș și în capătul străzii Dragoș Vodă spre str. Industriei. Sunt acolo de săptămâni întregi și nimeni nu-i ia la întrebări! Mai mult în zona de lângă pârâul care trece pe lângă str. Valeria Peter Predescu si-au adus și un coltar unde stau fără sa-i deranjeze nimeni! Nu va pot spune ce mizerie este în zona și despre faptul ca toate ambalajele produselor care le consuma în special băuturi alcoolice sunt aruncate pe marginea pârâului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.