6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Mult și bine vor circula bistrițenii cu aceeași firmă de transport în comun

S-a prelungit contractul de transport public în comun pentru municipiul Bistrița! Bistrițenii vor circula cu autobuzele Transmixt pentru încă 6 ani.

Firma Transmixt asigură încă din 2009 transportul în comun, iar contractul dintre această firmă şi Primăria Bistriţa expiră mâine.

Pentru a nu perturba mersul autobuzelor, astăzi, într-o ședintă dedicată în exclusivitate transportului în comun, pe masa de lucru a consilierilor locali a fost un proiect care prevedea prelungirea contractului cu încă 6 ani, mai exact până în 26 august 2025.

Discuţiile pe marginea acestui proiect nu s-au lungit, iar bistrițenii vor circula cu aceeași firmă de transport până la expirarea contractului semnat astăzi.

Referitor la transportul public în comun, vă reamintim că Primăria Bistrița a semnat deja și așteaptă demararea lucrărilor pentru Linia Verde, care ar trebui să înceapă în acest an.

Traseul nou de transport public (Unirea – Calea Moldovei – Gen. G. Bălan – Bistricioarei – Piața Petru Rareș – Piața Unirii – Dornei, Gh. Șincai – Independenței – Libertății –Viișoara) va fi operat cu vehicule electrice pentru care se amenajează un depou pentru staționare, încărcare și mentenanță, stații de încărcare și dispecerat pentru managementul traficului.

Linia Verde de transport cu autobuze electrice costă aproximativ 12.8 milioane de euro. Mai multe detalii despre acest proiect puteți reciti în materialul de mai jos:

FOTO/VIDEO: E oficial! Bistrița primește 13 milioane de euro pentru Linia Verde!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: