-2.6 C
Bistrița
duminică, ianuarie 23, 2022

În aceeași secundă…! Miercuri, 5 iunie, la „Dacia”

Nu e cazul să vă faceți program pentru miercuri, 5 iunie: sunteți cu toții invitați la un spectacol de teatru deosebit care va avea loc la Centrul Cultural Dacia, din Bistrița: „În aceeași secundă” ne propune un spațiu dincolo de moarte, un spațiu în care se întâlnesc diverse personaje care nu au nici o legătură unul cu cealălalt. În afara faptului că au părăsit lumea în aceeași clipă…

„Fiecare din noi se întreabă ce urmează după, fiecare din noi își dezvoltă un mecanism specific de a se raporta la propria mortalitate, de a se confrunta cu pierderea cuiva.

Privit printr-o cheie comică și ludică, spectacolul „În aceeași secundă” ne propune un spațiu dincolo de moarte, un spațiu în care se întâlnesc diverse personaje care nu au nici o legătură unul cu cealălalt. În afara faptului că au părăsit lumea în aceeași secundă.

Ele au naționalități, religii și poziții sociale diferite, dar se apropie prin legătura strânsă a marii experiențe. În centrul întâlnirilor create stă umanul și puterea extraordinară a omului de a crea conexiuni în situații inedite, de a relaționa și de a explora.

Prin ușurința cu care personajele trec de la ce a fost la ce va fi, prin degajarea cu care își redirecționează forțele către a continua aventura, spectacolul În aceeași secundă poate avea un rol terapeutic.

Fie că suntem bântuiți de marea frică, fie că este vorba despre depresie, anxietate sau stres, vă invităm să explorăm împreună spațiul cuantic de dincolo de timp!”

Text: Ioana Mitu
Regie și scenografie: Lorán Betty
Distribuție: Dragoș Lupău, Dani Deac
Afiș: Cosmin Mariș

Proiectul este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și Urania Palace din Cluj-Napoca. Spectacolul poate fi urmărit luni, 3 iunie, de la ora 20:00, la Urania Palace Cluj-Napoca. Și bistrițenii vor avea parte de o reprezentație: miercuri, 5 iunie, la Centrul Cultural „Dacia”, de la ora 20:00.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: