11.2 C
Bistrița
vineri, septembrie 30, 2022

Mulți înscriși, puțini aleși: Patru din cei șase candidați au fost descalificați. Cine a rămas în cursa pentru șefia Palatului Culturii

Primăria Bistrița a afișat în această seară rezultatele primei etape în concursul pentru funcția de manager al Centrului Cultural „George Coșbuc”. Patru dintre cei șase candidați au fost respinși. Cine a rămas în cursă:

Pe site-ul Primăriei Bistrița au fost afișate rezultatele preliminare la concursul de proiecte care se desfășoară în aceste zile. Este în discuție funcția de manager la Palatul Culturii. 

În urma analizării dosarelor de concurs depuse în vederea participării la concursul de proiecte de management pentru ocuparea postului de Manager la Centrul Cultural Municipal “George Coşbuc” Bistriţa, secretariatul comisiei de concurs comunică rezultatul selecției”, au transmis reprezentanții Primăriei.   

Cine au fost cei șase candidați care s-au prezentat la concurs puteți afla AICI.   

Se pare că au fost respinși jurnalistul Ciprian Moldovan, actualul manager interimar – Mihai Berbunschi, tenorul Florin Ormenișan și Ion Bradea. În cursă au rămas Gavril Țărmure și profesorul Claudiu Șular.

Ciprian Moldovan a reacționat pe pagina sa de socializare, după aflarea rezultatelor: Și Ion Bradea a reacționat, postând o schiță a proiectului pe care l-ar fi susținut pentru Palatul Culturii: 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...