10.6 C
Bistrița
luni, mai 16, 2022

Mulți înscriși, puțini aleși: Patru din cei șase candidați au fost descalificați. Cine a rămas în cursa pentru șefia Palatului Culturii

Primăria Bistrița a afișat în această seară rezultatele primei etape în concursul pentru funcția de manager al Centrului Cultural „George Coșbuc”. Patru dintre cei șase candidați au fost respinși. Cine a rămas în cursă:

Pe site-ul Primăriei Bistrița au fost afișate rezultatele preliminare la concursul de proiecte care se desfășoară în aceste zile. Este în discuție funcția de manager la Palatul Culturii. 

În urma analizării dosarelor de concurs depuse în vederea participării la concursul de proiecte de management pentru ocuparea postului de Manager la Centrul Cultural Municipal “George Coşbuc” Bistriţa, secretariatul comisiei de concurs comunică rezultatul selecției”, au transmis reprezentanții Primăriei.   

Cine au fost cei șase candidați care s-au prezentat la concurs puteți afla AICI.   

Se pare că au fost respinși jurnalistul Ciprian Moldovan, actualul manager interimar – Mihai Berbunschi, tenorul Florin Ormenișan și Ion Bradea. În cursă au rămas Gavril Țărmure și profesorul Claudiu Șular.

Ciprian Moldovan a reacționat pe pagina sa de socializare, după aflarea rezultatelor: Și Ion Bradea a reacționat, postând o schiță a proiectului pe care l-ar fi susținut pentru Palatul Culturii: 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...

Scurtă istorie a sloturilor video

Dacă ar fi să clasificăm jocurile de noroc în funcție de popularitatea lor, cu siguranță sloturile...