10.7 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

NĂSĂUD: Dosar penal pentru vânzarea unor parfumuri contrafăcute

Patronii unui magazin din Năsăud s-au ales cu dosar penal după ce au vândut parfumuri contrafăcute. Pe produse erau aplicate denumiri celebre sau foarte asemănătoare mărcilor înregistrate.

În timpul unei acțiuni de prevenire și combatere a faptelor ilegale în Năsăud, jandarmii au descoperit că o societate comercială oferea spre vânzare clienților parfumuri contrafăcute.

În magazin erau expuse spre comercializare diverse parfumuri care aveau aplicate denumiri celebre sau foarte asemănătoare cu mărci înregistrate.

În acest caz au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, conform Legii nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, urmând a fi înaintate organelor competente pentru soluţionare„, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!