22 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

NĂSĂUD: Dosar penal pentru vânzarea unor parfumuri contrafăcute

Patronii unui magazin din Năsăud s-au ales cu dosar penal după ce au vândut parfumuri contrafăcute. Pe produse erau aplicate denumiri celebre sau foarte asemănătoare mărcilor înregistrate.

În timpul unei acțiuni de prevenire și combatere a faptelor ilegale în Năsăud, jandarmii au descoperit că o societate comercială oferea spre vânzare clienților parfumuri contrafăcute.

În magazin erau expuse spre comercializare diverse parfumuri care aveau aplicate denumiri celebre sau foarte asemănătoare cu mărci înregistrate.

În acest caz au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, conform Legii nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, urmând a fi înaintate organelor competente pentru soluţionare„, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...