10.7 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

TeraPlast Arena își caută chiriași! 8 spații disponibile, printre care hotelul și cafeneaua

Consilierii județeni au aprobat ieri organizarea unei licitații pentru găsirea unor chiriași. La TeraPlast Arena sunt 8 spații nefolosite, printre care hotelul și cafeneaua.

TeraPlast Arena din Unirea este nu doar un complex sportiv, ci are și spații destinate diferitelor servicii: cazare, mâncare, etc.

În luna mai, președintele CJ BN, Radu Moldovan, anunța că Pensiunea Terra a acceptat să intre în parteneriat, gestionând zona de hotel și cafenea.

Ieri însă, pe masa consilierilor județeni s-a aflat un proiect privind organizarea unei licitații pentru găsirea unor noi chiriași. E vorba de 8 spații disponibile, printre care și hotelul, dar și cafeneaua.

Contractele ar urma să fie încheiate pe o perioadă de 5 ani. Chiria plătită va merge jumătate către Consiliul Județean BN, jumătate către Clubul Gloria 2018.

Prețul minim al chiriei, de la care se pornește, pentru cele 8 spații, este următorul:

  • 7.592 euro / lună pentru hotel și sală de conferințe aflat în imobilul-construcție „Corp hotelier”;
  • 4.230 euro/lună pentru restaurant / catering aflat în imobilul-construcție „Corp sală polivalentă”.
  • 559 euro/lună pentru cafeneaua aflată în imobilul-construcție „Corp sală polivalentă”, la parter;
  • 219 euro/lună pentru spațiul tip bar, aflat în imobilul-construcție „Corp sală polivalentă”, la etajul I, Tribuna A;
  • 148 euro/lună pentru spațiul tip bar, aflat în imobilul-construcție „Corp sală polivalentă”, la etajul I, Tribuna B;
  • 148 euro/lună pentru spațiul nr. 1.005 de alimentație publică tip bar, aflat în imobilul-construcție „Corp sală polivalentă”, la etajul I, Tribuna B;
  • 145 euro/lună pentru spațiul nr. 2.003 de alimentație publică tip bar aflat în imobilul-construcție „Corp sală polivalentă”, la etajul II, Tribuna B;
  • 145 euro/lună pentru spațiul nr. 2.004 de alimentație publică tip bar aflat în imobilul-construcție „Corp sală polivalentă”, la etajul II, Tribuna B;

Mai multe detalii, în documentul de mai jos:

04_PH inchiriere prin licitatie spatii Complex sportiv - suplimentar

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Un vechi proverb spune: „Prostul, dacă nu-i fudul, parcă n-ar fi prost destul”. In primul rând e vorba de o investitie inutilă. Din moment ce aveai o sală polivalentă intr-o zonă ultracentrală din oras, ce rost are să mai faci una la dracu-n praznic, pe păsunea din Unirea când eventual cu acei bani ai fi putut să faci un bazin olimpic acoperit sau chiar un patinoar artificial acoperit pentru diversificarea competitiilor sportive găzduite la Bistrita. In al doilea rând, dacă nu te duce capul si vrei cu orice pret o nouă sală polivalentă atunci faci un studiu de fezabilitate privind atât amplasarea cât si dotările pentru optimizarea investitiei. O sală polivalentă, destinata pentru a găzdui cele mai variate evenimente, de la sporturi de contact (judo, box, arte marțiale etc) la gimnastică, hochei, tenis și alte sporturi de echipă (baschet, handbal, volei etc) până la evenimente culturale, corporatiste, conferințe sau concerte, trebuie sa o faci in oras, unde spectatorii pot ajunge in numar mare chiar si pe jos. Spre exemplu, in cazul Sălii Polivalente din Unirea care împreună cu terenurile exterioare formează un complex în suprafață de 30.166 mp (3 hectare), acesta putea fi construit lângă Jandarmerie, pe locul fostului Proditerm, unde primaria dispune de 3 ha, dezvoltând astfel un punct de atractie intr-o zona destul de centrală a orasului. In felul acesta si celelalte utilităti precum minihotelul cu 30 de camere sau restaurantul cu o capacitate de 190 de locuri si-ar fi putut găsi mai usor o utilitate inafara sezonului competitional. Unde nu-i cap, vai de bietul oras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!