10.7 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Neatenția l-a costat o vizită la spital pe un băiețel de 11 ani de pe Bârgău!

Dimineața a început cu ghinion pentru o familie din Bistrița – Bârgăului. Băiatul lor de 11 ani a fost lovit de mașină. Acesta a fost transportat la spital.

Cu siguranță că un băiețel din Bistrița Bârgăului nu va uita această vacanță!

Din nefericire, amintirea nu va fi plăcută, deoarece a ajuns la spital.

Acesta s-a coborât dintr-un autovehicul fără să se asigure, moment în care a fost lovit de o altă mașină.

Conform reprezentanților ISU BN, un Echipaj de Prim Ajutor din cadrul Gărzii de Intervenție Prundu Bârgăului s-a ocupat de băiețel. Au constatat că are escoriații la nivelul capului și a mâinilor. Au decis să îl transporte totuși la spital, pentru investigații suplimentare.

În Bistrița – Bârgăului, un băiat de 11 ani din localitate a coborât dintr-un autovehicul, moment în care a fost accidentat ușor de un autoturism condus de o femeie de 37 de ani din aceeași localitate”, au explicat reprezentanții IPJ BN.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se fac cercetări în continuare pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: