10.9 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

OCAZIE: Burse în Marea Britanie sau Elveția, pentru liceenii din Bistrița-Năsăud!

Super ocazie pentru elevii de clasa a XI-a sau a XII-a din Bistrița-Năsăud! Un liceu de top din Marea Britanie oferă burse care acoperă integral taxa de școlarizare. IntegralEdu anunță care sunt celelalte instituții din UK sau Elveția acoperă parțial taxele de studiu.

Unul dintre cele mai importante licee din Marea Britanie – Kings College – oferă două burse pentru tinerii români care doresc să studieze la Londra sau Bournemouth, anunță IntegralEdu.

Bursele vor susține 100%, respectiv 50% din taxa de școlarizare pentru elevii care vor fi admiși în programul A-Levels, respectiv ultimii doi ani de studiu liceal (sau ultimul an, în anumite cazuri).

O echipă formată din directorii de studii de la Kings College se va deplasa la București pe 18 și 19 ianuarie 2020.

Bursele se oferă pentru elevii de 15-17 ani care se înscriu în anul academic 2020-2021/2022. Examenul va consta într-un test de matematică (10 întrebări) și unul pentru nivelul abilităților verbale (10 întrebări). Va fi testat și vocabularul liceenilor care vor avea de redactat un eseu, dar și de susținut un scurt interviu.

Examenul se va susține la sediul IntegralEdu din București sau pe Skype – pentru cei care nu se pot deplasa un weekend în capitală. Înscrierea și participarea la examen sunt gratuite. Mai multe detalii pot fi consultate AICI.

Kings Colleges este unul din principalele grupuri de colegii internaționale din Marea Britanie care oferă programe specializate pentru integrarea cu succes în sistemul de învățământ britanic și pentru înscrierea la universități britanice de elită. Colegiile sale au fost premiate an de an de către guvernul Marii Britanii și de reprezentanții sistemului educațional britanic.

Licee și școli din străinătate care oferă burse de studiu

D`Overbroeck`s College oferă, în urma rezultatelor bune la examenul de admitere, până la 6000 de lire din taxa de școlarizare pentru cei care sunt admiși în programul IGCSE (International General Certificate of Secondary Education). Pentru Sixth Form, respectiv programul A-levels (ultimii doi ani de studiu liceal), colegiul susține 25% din taxa de școlarizare.

Sidcot School acordă o bursă de până la 10% din taxa de școlarizare, în timp ce Cardiff Sixth From College acoperă până la 50% din taxa de șocolarizare pentru elevii internaționali. Alt liceu britanic unde se acordă burse de studiu este Oxford Sixth Form College.

De asemenea, elvețienii de la Brillantmont International School din Lausanne oferă burse care susțin până la 20% din taxa de școlarizare pentru cei care aplică pentru clasele a VIII-a și a IX-a.

Foto @ IntegralEdu

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....