3.9 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

FOTO – OMOR cu premeditare?!? La trei zile de la un accident, stâlpul ÎNCĂ se ține doar în fire!

Un tânăr a încercat o manevră cu mașina, joi noaptea. A „reușit” doar să lovească un stâlp de electricitate de lângă ANAF. La trei zile de la accident, stâlpul încă se ține doar în fire. Așteaptăm să omoare pe careva?!?

Joi noaptea spre vineri, pe strada 1 Decembrie din Bistrița a avut loc un accident.

Un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unei mașini, a lovit un stâlp de electricitate de la intrarea spre sediul ANAF Bistrița.

Culmea, deși mergea pe direcția Viișoara – Unirea, a lovit stâlpul… cu spatele. Șoferul le-a spus polițiștilor că i s-ar fi rupt planetara și s-a răsucit, lovind stâlpul.

Cei care au văzut imaginile au fost de părere că a fost mai degrabă o manevră cu frâna de mână, ieșită prost.

Șoferul nu a pățit nimic, dar a fost amendat deoarece nu și-a putut justifica prezența pe drumuri la ora respectivă.

Deși accidentul a avut loc joi spre vineri, stâlpul de electricitate a fost lăsat… de izbeliște. Cei de la Electrica au fost contactați și ar fi ajuns în noaptea accidentului în zonă. Curentul nu a fost întrerupt deloc în urma impactului. Probabil e aceea nici nu s-a grăbit nimeni să-l repare.

Sau… poate așteaptă să omoare pe careva, ca abia apoi să acționeze?!?

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: