1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Ordin de la vice: Nu se mai sparg străzi până la primăvară!

Bistrițenii erau stresați, în iernile ce au trecut, de lucrările la rețelele de utilități. Gropi pe carosabil, pe trotuare sau în parcări, plus zăpadă, toate întindeau nervii la maxim. Ei, iarna asta nu va mai fi la fel. Viceprimarul a dat ordin să nu se mai spargă nimic până la primăvară!

Iarna nu-i ca vara! Dar iarna asta nu va fi nici măcar ca și celelalte! Cel puțin, dintr-un anumit punct de vedere.

Bistrițenii erau sătui de gropile din carosabil, trotuare sau parcări, rămase „nearanjate” după intervențiile la rețelele de utilități. Acestea îngreunau traficul sau dădeau bătăi de cap pietonilor.

Problema cea mare era că gropile nu mai puteau fi acoperite „ca la carte” din cauza lipsei mixurilor asfaltice. Firmele de profil nu mai lucrează în sezonul rece, deci mașinile și pietonii îndurau gropile până când venea vremea bună.

Viceprimarul Cristian Niculae a dat ordin ca să nu se mai spargă nimic, până la primăvară. Cine are de lucrat la rețeaua de utilități, mai are câteva zile la dispoziție. Apoi, la revedere, până la primăvară!

Pentru a limita disconfortul creat de lucrările de intervenție la carosabil, trotuare, parcări sau orice suprafețe acoperite cu mixtură asfaltică, având în vedere faptul că în sezonul rece nu se pot realiza lucrări de asfaltare, în intervalul 15.11.2018 – 1.03.2019 nu se vor mai acorda autorizații de spargere a carosabilului în vederea realizării de lucrări la rețelele de utilități. În acest interval de timp stațiile  de preparare a mixturilor asfaltice sunt închise astfel încât readucerea carosabilului la forma inițială nu poate fi realizată decât după data de 1.03.2019, perioadă în care participanții la trafic sunt în mod evident afectați de lucrările începute și nefinalizate. Le recomandăm celor care intenționează să realizeze astfel de lucrări să facă programarea acestora astfel încât să se încadreze în termene stabilite”, este mesajul transmis de acesta.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.