20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

PANICA produsă de CORONAVIRUS continuă: O bistrițeancă a sunat la 112 să reclame un posibil purtător al virusului!

S-a întâmplat aseară, când o bistrițeancă a sunat la 112. Aceasta a anunțat că în Bistrița se află un bărbat sosit din zona de carantină din Italia. S-a format o comisie care a mers la bărbat acasă pentru a analiza situația:

Aseară, o bistrițeancă a sunat la 112 și a anunțat că în Bistrița ar putea fi o persoană purtătoare a coronavirusului.

Aceasta a explicat că e vorba de un italian, de 70 de ani, sosit din Lombardia, Italia. Zona respectivă se află în carantină, după ce 36 de persoane de acolo au fost infectate cu coronavirus.

Imediat după apelul la 112, o comisie formată din reprezentanți ai IPJ BN și ai Direcției de Sănătate Publică Bistrița au mers la locuința italianului pentru a face verificările necesare.

„Cetățeanul italian nu are niciun semn de boală. A intrat în țară în urmă cu 10 zile. Este monitorizat la domiciliu. În curând se va reîntoarce în Italia”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, șefa DSP BN, Anca Andrițoiu.

Decizia de a nu-l interna a fost luată în urma unui protocol care se aplică în astfel de cazuri.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...