0.3 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

Paraziții, Bon Jovi Tribute Band și Lino Golden – mega show la Festivalul Usturoiului

Surprizele se țin lanț când vine vorba de Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula! Nume care mai de care mai cunoscute vin să facă un spectacol incendiar în 28 și 29 iulie. Fii atent ce NU trebuie să ratezi!

Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula rămâne la înălțime! Tot în Pasul Tihuța, pe Pășunea Rusu va avea loc și cea de-a șasea ediție a evenimentului…

Pe ritmuri de hip-hop vine trupa Mad House cu compozițiile proprii și nelipsita energie. Apoi Iarba Fiarelor face super show rock, iar Alexa Dragu & Silviu Murariu vă încântă cu cele mai melodioase compoziții. Bistrițeanca Alexa va fi în curând și unul dintre starurile Vocea României așa că avem cu ce ne mândri! Iar pentru că am pus folkul și comedia cap la cap, a ieșit Folk Comedy. Vasile Bancea, Sorin Borzoș și Claudiu Copaciu vin cu muzica country și iată că am acoperit mai toate stilurile muzicale.

Majoretele de la Cheers All Stars vor încălzi atmosfera cu săriturile care îți fac inima să stea în loc. Prezenți la toate posturile și concursurile TV, tinerii bistrițeni vor urca pe scenă cu un alt tânăr, de data aceasta craiovean și iubit cel mai mult de copii. Dacă nu ați ghicit despre cine e vorba, vă spunem noi.

Lino Golden vine cu Panamera să încingă atmosfera! ÎN ATENȚIA MĂMICILOR! NU le spuneți copiiilor că vin băieții de la Lino. Nu o să mai scăpați de gura lor și va fi MUSAI să-i aduceți la concertul lor, la festival. Cu peste 20 de milioane de vizualizări la celebra piesă Panamera, Lino este cunoscut în toată țara ca fiind „fiul adoptiv” al lui Alex Velea. Deci, dacă vreți să-l vedeți pe viitorul star național, asigurați-vă că veți fi prezenți.

PARAZIȚII sunt însă surpriza din prima seară a festivalului. Un nume care nu are nevoie de introduceri sau completări, zeii hip-hopului românesc vă ridică în picioare să cântați cu ei cele mai cunoscute piese ce sparg boxele în fiecare club și la fiecare petrecere.

Credeați că asta e tot? Nu, nu, nu.

A doua seară de spectacol vine cu surprize și mai inedite! În prima parte a zilei va avea loc un spectacol de muzică populară pentru iubitorii de folclor și nu numai. Cântecele, straiele și jocurile populare sunt cele mai îndrăgite elemente din lumea satului românesc și nu vor lipsi din cadrul festivalului!

Apoi, după ce ne-am delectat cu puțină muzică, urmează Concursul Enduro „Cupa Dracula 2018” organizat de clubul Rain 4×4 Bistrița.

La lăsarea serii, tinerele talente sunt chemate pe scenă în cadrul unui concurs de interpretare muzicală. Pentru că merită să le fie puse aripi și să demonstreze ce au mai bun. Mai multe detalii AICI.

Iar la final, cireașa de pe tort. Pentru că cei din urmă sunt de cele mai multe ori cei dintâi, trupa NEW JERSEY- BON JOVI TRIBUTE BAND încheie ultima seară de festival în stil mare. Activă din 2007, trupa NEW JERSEY este cotată drept cel mai fidel tribut BON JOVI din lume. Formaţia tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesionişti, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în faţa publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show BON JOVI. Din recuzita celor de la NEW JERSEY nu lipseşte nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei „Wanted Dead or Alive”.

Dar nu, articolul nu se oprește aici, și nici festivalul. Pentru că e mai mult decât un show muzical. E o paletă întreagă de activități care mai de care mai interesante. Nu puteam să îi neglijăm pe cei de la Masters Of Flames ce vor face un spectacol incendiar- la propriu. Sau pe cei din trupa POV 21 care o să ne îndrume cu telescoapele ce ne vor duce mai aproape de cer. Pentru cei mai curajoși, se vor desfășura o serie de activități sportive și de aventură, diverse ateliere, concursuri sau demonstrații. Nici copiii nu au fost uitați, pentru cei mici organizatorii au pregătit jocuri în aer liber cu Shevalet.

Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula este la a șasea ediție, un proiect de promovare a potențialului turistic, organizat de „Turist în Bistrița-Năsăud”, în parteneriat cu Centrul Județean pentru Cultură BN, Consiliul Județean BN, Primăriile Prundu Bârgăului, Tiha Bârgăului și Bistrița Bârgăului, Produs în Bistrița-Năsăudul și Produs de Cluj.

Sponsorii care susțin organizarea ediției din acest an sunt, deocamdată: Bistrițan, Teraplast, Frasinul, Amicii Building, Îndemânarea Construct, Crama Harșian, RCB Electro, AquaSPAclub, Jelna, Salix Bistrița, Hotel Metropolis și EUROCNC.

Cheloo de la Paraziții, Lino Golden și cel mai bun tribut Bon Jovi din lume – New Jersey vor ajunge în 28-29 iulie în Pasul Tihuța pentru a face gălăgie maximă. Ne vedem acolo!

Marina Coroian 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...