20.2 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

Parcul de aventuri din Wonderland a fost recepționat în secret. Când se va deschide

În această dimineață, reprezentanții Primăriei Bistrița au recepționat, în secret, parcul de aventuri din Wonderland. Se pare că acesta se va inaugura, oficial, în foarte scurt timp.

Reprezentanții Primăriei Bistrița au recepționat, în această dimineață, parcul de aventuri din Wonderland. Aventura Park, cum a fost numit de către autorități, va avea o tiroliană, ziduri pentru cățărări, dar și trasee montane și pentru biciclete. Scaunele telescaunului au fost dotate cu niște cârlige speciale, pentru transportul bicicletelor până în vârful dealului.

Parcul este practic ținut departe de ochii curioșilor, amenajările fiind făcute pe cealaltă parte a Dealului Cocoș, după pârtia de schi. Primarul Ovidiu Crețu a precizat într-o emisiune televizată că Anventura Park se va inaugura în viitorul foarte apropiat, mai exact, cu ocazia Târgului Mare al Bistriței.

„Este în curs de amenajare tiroliana. Parcul este aproape finalizat. Mai sunt niște elemente birocratice și câteva elemente practice de realizat acolo. Din păcate, dimensiunea arborilor nu ne-a permis să facem acolo tot ce ne-am propus. Eu cred că de Târgul Mare al Bistriței vom deschide Parcul Aventura”, a declarat primarul Ovidiu Crețu, în cadrul unei emisiuni televizate de la As Tv.

Târgul Mare al Bistriței este programat pentru a doua parte a lunii august.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...