1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Parcul de aventuri din Wonderland a fost recepționat în secret. Când se va deschide

În această dimineață, reprezentanții Primăriei Bistrița au recepționat, în secret, parcul de aventuri din Wonderland. Se pare că acesta se va inaugura, oficial, în foarte scurt timp.

Reprezentanții Primăriei Bistrița au recepționat, în această dimineață, parcul de aventuri din Wonderland. Aventura Park, cum a fost numit de către autorități, va avea o tiroliană, ziduri pentru cățărări, dar și trasee montane și pentru biciclete. Scaunele telescaunului au fost dotate cu niște cârlige speciale, pentru transportul bicicletelor până în vârful dealului.

Parcul este practic ținut departe de ochii curioșilor, amenajările fiind făcute pe cealaltă parte a Dealului Cocoș, după pârtia de schi. Primarul Ovidiu Crețu a precizat într-o emisiune televizată că Anventura Park se va inaugura în viitorul foarte apropiat, mai exact, cu ocazia Târgului Mare al Bistriței.

„Este în curs de amenajare tiroliana. Parcul este aproape finalizat. Mai sunt niște elemente birocratice și câteva elemente practice de realizat acolo. Din păcate, dimensiunea arborilor nu ne-a permis să facem acolo tot ce ne-am propus. Eu cred că de Târgul Mare al Bistriței vom deschide Parcul Aventura”, a declarat primarul Ovidiu Crețu, în cadrul unei emisiuni televizate de la As Tv.

Târgul Mare al Bistriței este programat pentru a doua parte a lunii august.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.