10.1 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

Patru hoți de pe Bârgău, prinși de polițiști! Trei, cu spirit antreprenorial, vânduseră deja bunurile furate

Polițiștii au reușit identificarea hoților din două cazuri de furt. Toți patru sunt de pe Valea Bârgăului. Unul a furat un motoferăstru. Ceilalți trei, au furat bunuri de la o firmă din Mureșenii Bârgăului și au și reușit să le vândă între timp.

Două dosare penale pentru furt, deschise în urma plângerilor a doi bârgăuani, au fost soluționate ieri.

Au fost identificați cei patru hoți care au furat bunurile celor doi păgubiți.

Primul dosar- un motoferăstrău furat! Făptașul – un minor

”Bănuit de comiterea faptei este un minor de 16 ani, din Josenii Bârgăului care, în seara de 5 decembrie a.c., ar fi sustras un motoferăstrău în valoare de aproximativ 1500 lei, din locuința unui consătean” transmit reprezentanții IPJ BN.

Al doilea dosar- butelii furate

În 9 noiembrie 2020, un afacerist din Mureșenii Bârgăului a anunțat poliția că i-au fost furate din depozit 16 butelii.

Ieri, oamenii legii i-au identificat pe cei trei făptași. Aceștia apucaseră deja să vândă buteliile.

În cel de-al doilea caz, bănuiți de comiterea faptelor sunt doi tineri de 19 și 30 de ani din Tureac și un altul de 23 de ani, din Josenii Bârgăului care, conform investigațiilor efectuate, în seara de 9 noiembrie a.c., ar fi sustras 16 butelii cu gaz, care apartineau unui operator economic din Mureșenii Bârgăului. și pe care le-ar fi comercializat ulterior. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 4.000 de lei” mai spun oamenii legii.

Din fericire, în ambele cazuri, prejudiciul a fost recuperat și înapoiat părților vătămate.

Totodată, cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, urmând a fi propuse soluții legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.