-4 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

Pedofilul din centrul vechi a fost prins de către polițiști!

Bărbatul care a terorizat centrul vechi al Bistriței după ce pe jumătate dezbrăcat aborda copii și le propunea să-l urmeze a fost prins de către polițiști. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Un bărbat de 49 de ani, care se plimba pe jumătate dezbrăcat prin centrul istoric a abordat săptămâni în șir copii de 8-10 ani care locuiau în zonă și le propunea să îi urmeze.

Cei mici le-au povestit cele întâmplate părinților, care au semnalat problema reporterilor Bistrițeanul.ro. În urma materialului apărut în Bistrițeanul.ro, pe care îl puteți citi AICI, oamenii legii s-au autosesizat și au început să îl caute.

Bărbatul a fost identificat și mai apoi reținut pentru 24 de ore, pentru ultraj contra bunelor moravuri. Se pare că este vorba despre un om al străzii, care își făcea veacul prin centrul istoric.

„Astăzi, 10 iulie, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, a fost identificat și reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 49 de ani din Bistrița cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...