24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

Un pedofil dă târcoale copiilor chiar în Centrul Vechi al Bistriței

Îngrijorare printre părinții unor copii care stau în zona Centrului Vechi al Bistriței. Copiii le-au spus părinților că prin zonă s-au întâlnit, în ultima vreme, cu un individ care, pe jumătate dezbrăcat, îi abordează și le propune să-l urmeze. Individul ar acționa la intrarea unui pasaj care dă în Centrul Vechi.

Părintele unei copile de 8 ani a sesizat redacția Bistrițeanul.ro că fetița sa și alți copii care locuiesc în blocurile de pe strada Vasile Alecsandri din Bistrița au fost abordați în ultimele săptămâni de un individ, care, la vederea copiilor, își dă pantalonii jos și insistă să meargă cu el. Copiii agresați sunt fetițe și băieți, cu vârste între 8 și 10 ani.

„Am aflat de la copiii din zonă, printre care se numără și fetița mea de opt ani că un bărbat umblă cu pantalonii pe vine, cerându-le să-l urmeze. Am discutat cu părinții din zonă care zic același lucru. De obicei e văzut frecvent în Piața Mică, în zona magazinului Beci. E un individ cu părul cărunt, scos prin șapcă, puțin lung, cam 1.70 înălțime. Este îmbrăcat tot timpul sport și zoios. Are cam 35-40 de ani. Pe pasajul numarul VIII îi abordează, intrarea dinspre Vasile Alecsandri. O mămică l-a abordat și i-a atras atenția. Pe fiica mea a chemat-o în altă zi la el, era în zona blocului în care locuim. Mi-a spus că a fugit acasă, dar până azi (n.red. – ieri) nu mi-a zis nimic. Am aflat ieri, când vorbeam cu o altă mămică despre acest individ. L-am căutat, nu l-am găsit” – a declarat părintele pentru Bistrițeanul.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...