20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Un pedofil dă târcoale copiilor chiar în Centrul Vechi al Bistriței

Îngrijorare printre părinții unor copii care stau în zona Centrului Vechi al Bistriței. Copiii le-au spus părinților că prin zonă s-au întâlnit, în ultima vreme, cu un individ care, pe jumătate dezbrăcat, îi abordează și le propune să-l urmeze. Individul ar acționa la intrarea unui pasaj care dă în Centrul Vechi.

Părintele unei copile de 8 ani a sesizat redacția Bistrițeanul.ro că fetița sa și alți copii care locuiesc în blocurile de pe strada Vasile Alecsandri din Bistrița au fost abordați în ultimele săptămâni de un individ, care, la vederea copiilor, își dă pantalonii jos și insistă să meargă cu el. Copiii agresați sunt fetițe și băieți, cu vârste între 8 și 10 ani.

„Am aflat de la copiii din zonă, printre care se numără și fetița mea de opt ani că un bărbat umblă cu pantalonii pe vine, cerându-le să-l urmeze. Am discutat cu părinții din zonă care zic același lucru. De obicei e văzut frecvent în Piața Mică, în zona magazinului Beci. E un individ cu părul cărunt, scos prin șapcă, puțin lung, cam 1.70 înălțime. Este îmbrăcat tot timpul sport și zoios. Are cam 35-40 de ani. Pe pasajul numarul VIII îi abordează, intrarea dinspre Vasile Alecsandri. O mămică l-a abordat și i-a atras atenția. Pe fiica mea a chemat-o în altă zi la el, era în zona blocului în care locuim. Mi-a spus că a fugit acasă, dar până azi (n.red. – ieri) nu mi-a zis nimic. Am aflat ieri, când vorbeam cu o altă mămică despre acest individ. L-am căutat, nu l-am găsit” – a declarat părintele pentru Bistrițeanul.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.