22.3 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

FOTO Cum arată locurile de cazare amenajate de firme pentru deținuții din Penitenciarul Bistrița care lucrează la ele:

Mediul privat a amenajat 47 de locuri de cazare pentru deținuții de la Penitenciarul Bistrița. Beneficiarii sunt deținuții care își ispășesc pedeapsa în regim deschis și muncesc la firmele care au pus umărul la amenajarea locurilor de cazare.

Directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Dan Halchin a făcut publice mai multe imagini cu locațiile amenajate de firmele bistrițene, pentru cazarea deținuților care muncesc la ele.

Penitenciarul Bistrița este al treilea din țară unde mediul privat s-a implicat și a amenajat locuri de cazare pentru deținuți. Beneficiază de ele deținuții care își ispășesc pedeapsa în regim deschis și vor să muncească.

„După 40 de locuri la Ploiești și 84 la Timișoara, acum 47 de noi locuri de cazare la standarde decente în Bistrița. Deținuții din Regim Deschis, dornici să muncească și să respecte regulile au și aici prilegul de a-și exercita pedeapsa în afara penitenciarului, într-o locație decentă, pe cheltuiala angajatorului. Felicitări directorului Lucian Șiman și echipei sale pentru curaj și determinare. Proiectul va demara săptămâna viitoare, după eforturi de comunicare și pregătire ce au durat aproape șase luni”, a precizat Dan Halchin.

Foto: Dan Halchin

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Alții moare și așa n-are!!! Foarte frumos!! Oare câți oameni care muncesc pentru un salariu de r……t nu ar vrea să aibă o locuință ca asta?! Bașca și utilitățile, mâncarea etc să le fie plătite? Așa că cine vrea asemenea condiții să treacă la treabă! Trafic, violuri,crime,furt,etc. Pentru cei care fură milioane de euro condiții mult mai bune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!