17 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

FOTO Cum arată locurile de cazare amenajate de firme pentru deținuții din Penitenciarul Bistrița care lucrează la ele:

Mediul privat a amenajat 47 de locuri de cazare pentru deținuții de la Penitenciarul Bistrița. Beneficiarii sunt deținuții care își ispășesc pedeapsa în regim deschis și muncesc la firmele care au pus umărul la amenajarea locurilor de cazare.

Directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Dan Halchin a făcut publice mai multe imagini cu locațiile amenajate de firmele bistrițene, pentru cazarea deținuților care muncesc la ele.

Penitenciarul Bistrița este al treilea din țară unde mediul privat s-a implicat și a amenajat locuri de cazare pentru deținuți. Beneficiază de ele deținuții care își ispășesc pedeapsa în regim deschis și vor să muncească.

„După 40 de locuri la Ploiești și 84 la Timișoara, acum 47 de noi locuri de cazare la standarde decente în Bistrița. Deținuții din Regim Deschis, dornici să muncească și să respecte regulile au și aici prilegul de a-și exercita pedeapsa în afara penitenciarului, într-o locație decentă, pe cheltuiala angajatorului. Felicitări directorului Lucian Șiman și echipei sale pentru curaj și determinare. Proiectul va demara săptămâna viitoare, după eforturi de comunicare și pregătire ce au durat aproape șase luni”, a precizat Dan Halchin.

Foto: Dan Halchin

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Alții moare și așa n-are!!! Foarte frumos!! Oare câți oameni care muncesc pentru un salariu de r……t nu ar vrea să aibă o locuință ca asta?! Bașca și utilitățile, mâncarea etc să le fie plătite? Așa că cine vrea asemenea condiții să treacă la treabă! Trafic, violuri,crime,furt,etc. Pentru cei care fură milioane de euro condiții mult mai bune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...