17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Pentru toți care iubesc câinii: Bistritzer Burg DOG SHOW 2019, în weekend, la Bistrița!

Asociația Chinologică Bistrița-Năsăud și Primăria Bistrița organizează la Viișoara, în Heidenfeld, pe 6 și 7 aprilie – cel mai mare eveniment chinologic al anului: Bistritzer Burg DOG SHOW 2019!

 

Cei mai frumoși câini din țară vor fi prezenți la Bistrița și vor lupta pentru titlurile Campion România Junior și Campion România, astfel încât toți copiii și iubitorii de câini sunt așteptați, în weekend, la Viișoara, pentru a se bucura de cel mai mare eveniment chinologic al anului: complexul Heidenfeld va fi gazda expoziţiei internaţionale „Bistritzer Burg Dog Show 2019”.

Atenție! Câinele tău poate deveni campion la Bistrița!”, anunță organizatorii care au pregătit pentru spectatori o expoziție de club și selecție organizată de Asociația Mioritic Club din România, episoade de dresaj canin, dar și o tombolă cu premii.

Bistritzer Burg Dog Show 2019 debutează sâmbătă, 6 aprilie, la ora 9:30 – cu Expoziția Națională CAC și expoziția internațională CACIB. Duminică, 7 aprilie, de la ora 10:30 – Expoziție Internațională CACIB.

Mai multe detalii despre Bistritzer Burg Dog Show 2019 găsiți AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...