5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

PERCHEZIȚII la Negrilești: Bărbat reținut, după ce s-au găsit arme, cartușe și trofee de mistreț!

Un bărbat din Negrilești a fost reținut de polițiști. Asta după ce oamenii legii au descins la locuința acestuia. S-au ridicat arme, cartușe, dar și trofee de mistreț. Bărbatul a ajuns în fața judecătorilor.

Acțiune de amploare, tocmai de Valentine’s Day, la casa unui negrileștean. Perechezițiile au avut legătură cu ceva ce omul iubea: vânătoarea.

Cu ocazia percheziției, au fost descoperite și ridicate două arme letale cu glonț, aflate în circuitul ilegal, 243 de cartușe cu glonț, deținute ilegal, un încărcător pentru armă letală, un dispozitiv pentru confecționat cartușe și 86 bucăți bile din plumb. Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 12 trofee de mistreț, un trofeu de cervidă, 2 cuțite de vânătoare și un detector de metale, deținut fără autorizație”, se arată în raportul IPJ BN.

Bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Apoi, în 15 februarie, omul a ajuns în fața instanței de judecată. S-a decis punerea acestuia sub control, judiciar pentru 60 de zile. Iar oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...