2.1 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

PERCHEZIȚII la Negrilești: Bărbat reținut, după ce s-au găsit arme, cartușe și trofee de mistreț!

Un bărbat din Negrilești a fost reținut de polițiști. Asta după ce oamenii legii au descins la locuința acestuia. S-au ridicat arme, cartușe, dar și trofee de mistreț. Bărbatul a ajuns în fața judecătorilor.

Acțiune de amploare, tocmai de Valentine’s Day, la casa unui negrileștean. Perechezițiile au avut legătură cu ceva ce omul iubea: vânătoarea.

Cu ocazia percheziției, au fost descoperite și ridicate două arme letale cu glonț, aflate în circuitul ilegal, 243 de cartușe cu glonț, deținute ilegal, un încărcător pentru armă letală, un dispozitiv pentru confecționat cartușe și 86 bucăți bile din plumb. Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 12 trofee de mistreț, un trofeu de cervidă, 2 cuțite de vânătoare și un detector de metale, deținut fără autorizație”, se arată în raportul IPJ BN.

Bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Apoi, în 15 februarie, omul a ajuns în fața instanței de judecată. S-a decis punerea acestuia sub control, judiciar pentru 60 de zile. Iar oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...