14.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Persoană fizică sau parohie, cauți un partener serios pentru CASA VERDE 2023?! Cu FOMCO SOLAR ai instalare, garanție, experiență și showroom la Bistrița

Profesioniștii de la FOMCO SOLAR Mureș au ajuns la Bistrița, unde și-au deschis propriul showroom pe Calea Moldovei nr. 44B (al doilea bloc verde din spatele B1 Retail Park), și au soluții complete, de la proiectare și până la instalare, inclusiv realizare documentații, dacă ți-ai propus să accesezi programul CASA VERDE 2023, adresat persoanelor fizice și parohiilor. Și un panou fotovoltaic în valoare de 1063 RON, cadou dacă alegi să fiți parteneri! În plus, au cea mai mică contribuție proprie, de doar 2200 RON, pentru programul Casa Verde 2023.

FOMCO Solar face parte din grupul FOMCO Mureș, cu peste 20 de ani de activitate și o prezență remarcabilă în mediul de afaceri mureșean și național. Fondată în 2002, ca o afacere de familie, compania a crescut de la un an la altul, bifând astăzi un portofoliu vast de proiecte finalizate cu succes, bazându-se pe o echipă cu oameni ambițioși care și-au făcut un obiectiv din a furniza servicii profesionale.

Compania FOMCO Solar oferă astăzi construcţia „la cheie” a sistemelor fotovoltaice profesionale, în toată țara, după proiectul tehnic propriu sau proiectul tehnic pus la dispoziţie de beneficiar. Încă din anul 2011, firma s-a concentrat pe proiectarea, execuția și exploatarea sistemelor fotovoltaice, atât industriale (montate pe câmp deschis și acoperișuri), cât și rezidențiale. 

Din echipă fac parte astăzi zeci de profesioniști, inclusiv ingineri specializați în străinătate în proiectarea și instalarea de sisteme fotovoltaice, care, de-a lungul anilor, au dezvoltat proiecte de dimensiuni variate peste tot, în țară. Cu un stoc permanent de peste 7000 de panouri fotovoltaice, FOMCO Solar poate răspunde rapid provocării oricărui proiect, indiferent de anvergura sa, mai mic sau mai mare.

Peste 850 de consumatori se bucură astăzi de facturi reduse la energie după colaborarea cu forma târgmureșeană, fiind montate cu succes peste 55.000 de panouri, în cei peste 11 ani de activitate.

Casa Verde revine în 2023! Cum poți beneficia acum de un sistem fotovoltaic având o subvenție de 20.000 Ron oferită de stat?

E chiar simplu, dacă îi alegi ca și parteneri pe cei de la FOMCO Solar. Poți începe prin a completa formularul de înscriere aici https://www.fomcosolar.ro/casa-verde , iar mai departe vei fi îndrumat pas cu pas. 

Reține că alegând FOMCO Solar ca partener ai cea mai mică contribuție proprie, de doar 2200 lei, la care se adaugă un panou fotovoltaic GRATUIT.

Programul de finanțare Casa Verde oferă posibilitatea de a accesa fonduri nerambursabile și instalarea de sisteme de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională.

CASA VERDE 2023 se adresează persoanelor fizice și parohiilor, iar condițiile de eligibilitate, precum și toate informațiile utile accesării liniei de finanțare europene le poți obține accesând www.fomcosolar.ro

Finanţarea se acordă în procent de până la 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile, în limita sumei de 20.000 lei.

Suma alocată Regiunii de Nord Vest ( județele Bistrița-Năsăud, Bihor, Cluj, Sălaj, Satu Mare și Maramureș) este de peste 240 milioane de lei, iar zilele de înscriere a dosarelor pentru Persoane Fizice vor fi 6-7-8 Iunie 2023

Ce trebuie să reții este că avându-i ca partener pe cei de la FOMCO Solar, aceștia te vor ajuta nu doar la completarea documentației, realizarea proiectului perfect pentru casa ta și instalarea, ci inclusiv la realizarea dosarului de prosumator (dosarul către Electrica – DEER).

Mai multe informații, despre orice proiect care presupune instalarea de panouri fotovoltaice, achiziția de panouri și accesorii poți obține și în showroom-ul FOMCO Solar Bistrița, deschis de câteva săptămâni în spatele celui de-al doilea bloc verde din spatele B1 Retail Park, mai exact pe Calea Moldovei, nr. 44B, tel. 0767.301.400 – Dan Achim – Director Vânzări.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...