Pianistul Eduard Dragu Sălăgean din Bistrița, la „Românii au talent”! „Fiți pregătiți pentru SUSPANS”

0
2960

Pianistul Eduard Dragu Sălăgean, elev în clasa a XII-a, la Liceul „Tudor Jarda” din Bistrița,  participă mâine la îndrăgita emisiune-concurs „Românii au talent”!

Tânărul pianist Eduard Dragu Sălăgean va debuta mâine pe scena Românii au Talent. A fost inspirat de sora lui, Alexa Dragu, care a cucerit o țară întreagă la Vocea României.

A fost distractiv, dar și puțin greu… Pe la început am avut emoții mari. Dar apoi mi-au trecut toate emoțiile. Cel mai mult mi-au plăcut reacțiile celor din juriu.

Mi s-a părut important să vin la Românii au Talent pentru că eu cred că am cu adevărat talent mare. Ar fi o șansă să câștig”, a mărturisit Eduard pentru Bistrițeanul.ro.

FOTO/VIDEO: Recital extraordinar Eduard Kunz și Eduard Dragu Sălăgean, punct final în proiectul Neurodiversitate și creativitate

Sincer, m-am împotrivit din răsputeri, pentru că nu voiam să îl expun la un stres suplimentar. Dar, în final, am cedat. A vrut din toată inima să își demonstreze talentul și pasiunea pentru pian și să transmită un mesaj important. Astfel încât nu am avut de ales”, a explicat Ana Dragu, mama tânărului pianist.

Așa se face că mâine, 20 ianuarie, putem să îl susținem împreună pe Eduard Dragu Sălăgean, în  prima etapă televizată, pe scena Românii au talent.

Eu sunt mândră de el, foarte curioasă de rezultat, și, realmente extrem de plăcut surprinsă de înțelegerea pe care oamenii minunați care lucrează la emisiune i-au oferit-o.

A fost susținut din toate punctele de vedere pentru a face față presiunii, anxietăților și dificultăților senzoriale.

Așa cum unii dintre voi știți, Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa există azi datorită lui. El este și va fi mereu micul nostru prinț!

Fie și doar pentru asta și sunt extrem de recunoscătoare pentru experiența pe care i-au oferit-o.

Fiți pregătiți pentru SUSPANS!”, a mai transmis Ana Dragu. 

FOTO/VIDEO. O nouă viziune asupra autismului și un emoționant recital Miruna Bologa & Eduard Dragu Sălăgean

OAMENI în Bistrița-Năsăud: Profesoara Lidia Pavăl, eroul necunoscut din spatele performanțelor unui copil special

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.