11.1 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO Pietonalul Liviu Rebreanu, „îmbrăcat” de sărbătoare. Simbolul acestei ierni: steaua

Municipalitatea se află pe finalul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă de anul acesta. Pietonalul „Liviu Rebreanu” din Bistrița a prins o altă culoare după ce a fost decorat, iar simbolul principal este steaua.

Pietonalul sau Centrul Bistriței prinde an de an altă culoare și alte forme. Din nou, bradul natural lipsește, dar a fost înlocuit cu unul construit din panglici luminoase. Pe lungimea pietonalului au fost amplasate elemente luminoase și stele care formează un pasaj.

Tot pe pietonal au fost aduse și două elemente decorative noi, un Moș Crăciun și o cizmă uriașă plină de cadouri.

Pentru cei mici, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, Ioan Turc, primarul Bistriței, a anunțat amplasarea Căsuței lui Moș Crăciun. Deschiderea are loc 30 noiembrie, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun.

Va fi și o căsuță a lui Moș Crăciun. Acolo, copiii vor putea veni și să pună scrisori, să stea la povești cu Moșul, să îi ceară sfaturi”, a explicat primarul Ioan Turc.

Moș Nicolae va veni și el și va împărți daruri.

De asemenea, în data de 5 decembrie, la ora 10:00, va avea loc spectacolul „Vine Moş Nicolae” cu teatru de păpuşi, muzică şi cadouri pentru preşcolarii de la gradiniţele din Bistriţa. Evenimentul va avea loc la Palatul Culturii”, a mai spus Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Tot pe 30 noiembrie, de la ora 18:00, va fi aprins iluminatul festiv din oraș și de pe Pietonalul Liviu Rebreanu. La eveniment vor face spectacol trupa Coloricii și animatori ai Palatului Culturii. Vor fi amplasate căsuțe tematice la care bistrițenii vor putea comercializa și cumpăra obiecte handmade, băuturi și mâncare sau suveniruri.

 

Mai multe detalii:

INEDIT la Bistrița: Moș Niculae va aduce daruri celor mici, iar Moș Crăciun va avea propria căsuță pe Pietonal

Iluminatul festiv în Bistrița se aprinde în 30 noiembrie! Ioan Turc: Deschidem și Târgul de Crăciun

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Anul trecut ornamentele amplasate de Primăria Bistrița pe Pietonalul Liviu Rebreanu au creat dificultăti privind accesul autospecialelor ISU în zonă. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus, accesul autospecialelor este posibil pe Pietonalul Liviu Rebreanu, însă cu dificultate. Autospeciala care nu are acces în zona centrală este cea de intervenție cu apă și spumă de capacitate mare. Chiar si autospeciala de capacitate redusă cât și echipajele SMURD , desi pot intra pe pietonal însă accesu se face cu dificultate, astfel incât a fost nevoie să fie luate o parte din ornamente și realizat un culoare de trecere.
    Este de stiut dacă anul acesta culoarul de stele luminoase va permite accesul autospecialelor ISU in zona pietonalului Liviu Rebreanu.
    Vezi: https://www.bistriteanul.ro/isu-bistrita-accesul-autospecialelor-pe-pietonal-este-posibil-dar-se-face-cu-dificultate/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.