Poiana Ilvei: Incident GRAV la cariera de piatră! S-a solicitat elicopterul SMURD

0
232

Un elicopter SMURD a fost solicitat de urgență în  Poiana Ilvei. Un bărbat a fost prins sub un utilaj, la cariera de piatră.

Un apel la 112 anunța un grav incident petrecut în Poiana Ilvei.

La cariera de piatră, un utilaj s-a răsturnat peste un bărbat. Acesta ar fi conștient, dar cu dificultăți de respirație.

Au fost trimiși pompierii militari din cadrul Gărzii Sîngeorz Băi și s-a solicitat și ajutorul elicopterului SMURD de la baza Jibou.

UPDATE

Victima, bărbat în vârstă de 57 de ani, a fost găsită în afara utilajului, conștientă, cooperantă. Prezenta un traumatism cranian cerebral și traumatism toracic. A fost stabilizată de echipajul de prim ajutor și predată echipajului ce încadrează elicopterul SMURD pentru a fi transportată pe calea aerului la o clinică de specialitate din municipiul Cluj-Napoca”, a transmis Cristina Răcilă din cadrul ISU BN.

În această după-masă, a fost sesizat prin 112 faptul că, în incinta unei cariere de piatră din localitatea Măgura Ilvei, a avut loc un accident. Conform primelor date, un bărbat de 56 de ani, din Voșlobeni, județul Harghita, angajat al unei societăți comerciale, a fost accidentat de un utilaj pe care îl manevra.

Acesta a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeroz-Băi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă în vederea efectuării de verificări de specialitate”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Foto – Arhivă