26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

Prefectul Stelian Dolha: „La Sângeorz-Băi cred că vom avea alegeri anul acesta”

Potrivit prefectului Stelian Dolha, sărbătorile de iarnă e posibil să le aducă sângeorzenilor un nou primar. Acolo ar urma să se organizeze alegeri anticipate, după ce Traian Ogâgău și-a pierdut mandatul de primar.

Traian Ogâgău și-a pierdut mandatul de primar în luna august a acestui an. Asta după ce instanța a hotărât că fostul primar nu poate să ocupe funcții publice timp de 3 ani.

Fostul primar a fost judecat pentru conflict de interese, însă Curtea de Apel Cluj a renunțat la aplicarea pedepsei. Anul acesta, Judecătoria Năsăud a admis cererea procurorilor de anulare a renunțării la aplicarea pedepsei, iar Traian Ogâgău a fost condamnat la un an și 4 luni de închisoare cu suspendare. Judecătorii i-au interzis și dreptul de a fi ales și de a ocupa o funcția publică.

Traian Ogâgău și-a pierdut funcția și în mandatul trecut, însă cu doar câteva zile înainte să i se termine. Asta după ce Curtea de Apel Cluj îl condamna definitiv într-un dosar în care era judecat pentru că a refuzat să sufle în etilotest și prelevarea de mostre biologice.

În locul său, la cârma orașului a rămas chiar cumnatul lui, Cătălin Bota, consilier PNL. Atribuțiile sale sunt însă provizorii, până la alegerea unui nou primar. Potrivit prefectului Stelian Dolha, e foarte posibil ca anul acesta să aibă loc alegeri la Sângeorz-Băi.

„Încă nu s-a stabilit data. Data nu o stabilim noi, se organizează alegeri în mai multe locuri. Eu cred că la Sîngeorz-Băi vom avea alegeri anul acesta”, a declarat Stelian Dolha pentru Bistrițeanul.ro.

Mai puteți citi pe acest subiect:

Traian Ogâgău NU MAI E PRIMAR DE MÂINE. Acesta poate răsufla ușurat, cumnatul îi duce proiectele mai departe

Și condamnat, și umilit: Ogâgău va mătura străzile comunelor opoziției!

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...