18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Pregătiți-vă șervețelele! Câștigătoarea iUmor vine să vă facă să râdeți cu lacrimi!

Ana Maria Calița are 27 de ani și a câștigat cea de-a patra finală iUmor cu niște… replici acide! Sâmbătă o să treacă și pe la noi prin județ, așa că ar fi bine să vă luați bilete din timp!

Printre glumele care au urcat-o pe podium pe tânăra actriță, se numără și ies în evidență mai ales cele cu tentă sexuală:

„Mă bucur foarte mult că sunt în seara asta aici şi mă bucur că sunteţi atât de mulţi, pentru că mie îmi place cu mulţi. Am citit Bibila şi în Biblie scrie să nu preacurveşti, nu zice când să te opreşti. Să curveşti, dar să nu prea”. 

„Deja mi-am înşelat iubitul, l-am înşelat cu un turc şi am avut şi orgasm, pentru că o limbă străină face diferenţa.”

„Eu am început numărul, dar tu terminaseşi înainte (către Cheloo – n.r.)”.

Ana Maria nu a ocolit şi momentul de la audiţii, când Mihai Bendeac a luat-o prin surprindere şi a sărutat-o pe scenă.

„După ce a apărut pe internet sărutul meu cu Bendeac, toată lumea m-a întrebat cum a fost, cum sărută Bendeac, aşa că am intrat şi eu pe YouTube să văd cum a fost. Şi la sugestii apărea «Bendeac o sărută pe Flavia de la Neatza cu Răzvan şi Dani», «Bendeac o sărută pe Monica de la România dansează», «Bendeac o cere în căsătorie pe Alina Eremia». Bendeac, în curând o să apărem mai multe femei cu hashtagul #metoo? De atunci, de fiecare dată când ies pe stradă se face coadă la mine, toţi bărbaţii vor să mă sărute, zici că sunt la moaştele Sfintei Parascheva şi, cumva, e adevărat, pentru că pe mine dacă un bărbat mă atinge, eu fac minuni.“

Dacă încă nu sunteți convinși că trebuie să o vedeți live, atunci ar trebui să urmăriți show-urile din cadrul „iUmor” AICI, AICI sau AICI. 

Locația aleasă este chiar de anvergura show-ului! Aquaspa Prundu Bârgăului va găzdui evenimentul, ce va avea loc sămbătă, începând cu ora 21:00. Biletele se pot achiziționa online AICI sau chiar de la Aquaspa, Strada Uzinei, nr. 2, Prundu Bârgăului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...