6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

DURERE: Astă-seară, prima slujbă de priveghi a mamei și fiului ei, decedați în tragicul accident de la Parva

Comuna Rebrișoara e îndoliată. Familia Ilovan din comunitate este într-o durere sfâșietoare. Gabriela și fiul său Beni au murit în urma unui tragic accident. În urmă au rămas opt copilași și un tată îndurerat.

Biserica Penticostală „Betel” din Rebrișoara și-a deschis azi larg ușile ca să intre pe ele o mamă și un fiu, în sicrie.

Trupul Gabrielei și al lui Beniamin au fost depuse azi în lăcașul de cult.

Traiul liniștit al familiei Ilovan de la Podul Rebrei a fost zguduit din temelii după ce mama a nouă copii și-a pierdut viața într-un accident rutier la Parva, ieri.

Gabriela mai era în mașină cu trei dintre fiii săi. Dacă doi au scăpat ca prin minune, Beniamin, de doar 13 ani, a fost dus cu elicopterul la Mureș. În această dimineață s-a stins și el din viață.

Gabriela a lăsat în urma ei opt copii, dintre care cel mai mic, de doar două săptămâni. Nimeni nu s-a gândit că drumul spre autocarul de Spania va fi ultimul drum al celor doi.

În această seară vor începe slujbele de priveghi, în incinta Bisericii Penticostale „Betel” din Rebrișoara. Atât în această seară cât și mâine seară, slujbele vor începe la ora 19:00.

Sâmbătă, la ora 12:00, va avea loc slujba de înmormântare.

Mama Gabrielei își va conduce la groapă a doua fiică, după ce sora cu 6 ani mai mică a Gabielei a murit, tot într-un accident rutier, acum 6 ani.

Slujbele vor fi transmise LIVE, pe pagina de Facebook a Bisericii.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite condoleanțe și dorește multă putere familiei îndoliate!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: