5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

DURERE: Astă-seară, prima slujbă de priveghi a mamei și fiului ei, decedați în tragicul accident de la Parva

Comuna Rebrișoara e îndoliată. Familia Ilovan din comunitate este într-o durere sfâșietoare. Gabriela și fiul său Beni au murit în urma unui tragic accident. În urmă au rămas opt copilași și un tată îndurerat.

Biserica Penticostală „Betel” din Rebrișoara și-a deschis azi larg ușile ca să intre pe ele o mamă și un fiu, în sicrie.

Trupul Gabrielei și al lui Beniamin au fost depuse azi în lăcașul de cult.

Traiul liniștit al familiei Ilovan de la Podul Rebrei a fost zguduit din temelii după ce mama a nouă copii și-a pierdut viața într-un accident rutier la Parva, ieri.

Gabriela mai era în mașină cu trei dintre fiii săi. Dacă doi au scăpat ca prin minune, Beniamin, de doar 13 ani, a fost dus cu elicopterul la Mureș. În această dimineață s-a stins și el din viață.

Gabriela a lăsat în urma ei opt copii, dintre care cel mai mic, de doar două săptămâni. Nimeni nu s-a gândit că drumul spre autocarul de Spania va fi ultimul drum al celor doi.

În această seară vor începe slujbele de priveghi, în incinta Bisericii Penticostale „Betel” din Rebrișoara. Atât în această seară cât și mâine seară, slujbele vor începe la ora 19:00.

Sâmbătă, la ora 12:00, va avea loc slujba de înmormântare.

Mama Gabrielei își va conduce la groapă a doua fiică, după ce sora cu 6 ani mai mică a Gabielei a murit, tot într-un accident rutier, acum 6 ani.

Slujbele vor fi transmise LIVE, pe pagina de Facebook a Bisericii.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite condoleanțe și dorește multă putere familiei îndoliate!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...