-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Copilul de 13 ani rănit în accidentul de la Parva s-a stins, la spital

Beniamin, băiatul de 13 ani implicat în tragicul accident de ieri, de la Parva, s-a stins în această dimineață, la spitalul din Târgu Mureș unde fusese transportat cu un elicopter SMURD. Acesta era în comă de ieri.

Un grav accident de circulație a avut loc ieri dimineața, în localitatea Parva. O șoferiță de 37 de ani a pierdut controlul volanului, după ce roțile autoturismului au ajuns pe pietrișul de pe acostament. Autoturismul a ajuns pe contrasens și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe malul râului care traversează localitatea.

Femeia de 37 de ani și fiul său de 13 ani au rămas încarcerați, având nevoie de ajutorul pompierilor militari pentru a se elibera. Cei doi au fost găsiți de către echipajele medicale în stop cardio-respirator. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

În prima fază, femeia de 37 de ani a răspuns manevrelor de resuscitare, însă a intrat în stop cardio-respirator din nou, iar medicii nu au mai putut să o salveze, fiind nevoiți să declare decesul.

Băiatul de 13 ani a răspuns la manevrele de resuscitare, a fost stabilizat și a fost transportat cu un elicopter SMURD la o clinică de specialitate din Târgu Mureș. Deși medicii au reușit să îl salveze, starea băiatului a fost foarte gravă, acesta fiind în comă.

În această dimineață, în jurul orei 04:00, trupul i-a cedat, iar băiatul s-a stins.

Mai puteți citi despre acest subiect:

Ironia sorții: O soră de-a femeii decedate astăzi, la Parva, a murit acum 6 ani, lovită de o basculantă

Femeia care a murit în teribilul accident de la Parva se grăbea să își ducă băiatul la autocarul de Spania

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: