19.5 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Copilul de 13 ani rănit în accidentul de la Parva s-a stins, la spital

Beniamin, băiatul de 13 ani implicat în tragicul accident de ieri, de la Parva, s-a stins în această dimineață, la spitalul din Târgu Mureș unde fusese transportat cu un elicopter SMURD. Acesta era în comă de ieri.

Un grav accident de circulație a avut loc ieri dimineața, în localitatea Parva. O șoferiță de 37 de ani a pierdut controlul volanului, după ce roțile autoturismului au ajuns pe pietrișul de pe acostament. Autoturismul a ajuns pe contrasens și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe malul râului care traversează localitatea.

Femeia de 37 de ani și fiul său de 13 ani au rămas încarcerați, având nevoie de ajutorul pompierilor militari pentru a se elibera. Cei doi au fost găsiți de către echipajele medicale în stop cardio-respirator. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

În prima fază, femeia de 37 de ani a răspuns manevrelor de resuscitare, însă a intrat în stop cardio-respirator din nou, iar medicii nu au mai putut să o salveze, fiind nevoiți să declare decesul.

Băiatul de 13 ani a răspuns la manevrele de resuscitare, a fost stabilizat și a fost transportat cu un elicopter SMURD la o clinică de specialitate din Târgu Mureș. Deși medicii au reușit să îl salveze, starea băiatului a fost foarte gravă, acesta fiind în comă.

În această dimineață, în jurul orei 04:00, trupul i-a cedat, iar băiatul s-a stins.

Mai puteți citi despre acest subiect:

Ironia sorții: O soră de-a femeii decedate astăzi, la Parva, a murit acum 6 ani, lovită de o basculantă

Femeia care a murit în teribilul accident de la Parva se grăbea să își ducă băiatul la autocarul de Spania

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...