25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Președintele Camerei de Comerț BN îi mulțumește public deputatului Robert Sighiartău

Președintele Camerei de Comerț și Industrie BN, Vasile Bar, i-a mulțumit public deputatului Robert Sighiartău: „Doresc să îi mulțumesc, în mod personal, pentru deschiderea arătată față de problemele ridicate”, a transmis Vasile Bar.

Președintele CCI Bistrița-Năsăud i-a mulțumit ieri public deputatului PNL BN, Robert Sighiartău. „În urma discuțiilor avute cu reprezentanții mediul de afaceri din județul nostru au fost semnalate câteva probleme apărute pe fondul pandemiei de Coronavirus. Am căzut de comun acord cu privire la necesitatea identificării unor soluții concrete pentru menținerea economiei județului în parametri normali de funcționare”, a transmis Vasile Bar.

În acest context, în calitate de Președinte al Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, Vasile Bar a solicitat sprijinul deputatului Robert Sighiartău: „Doresc să îi mulțumesc, în mod personal, pentru deschiderea arătată față de problemele ridicate, disponibilitatea și suportul oferit în rezolvarea lor”, a transmis președintele Vasile Bar. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.