-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Preț redus azi la abonamentele de piscină și fitness de la Casa EMA!

Azi e ziua din lună în care Casa EMA vine în întâmpinarea doritorilor de sport și relaxare: scad preţurile la cele două servicii principale! Profitaţi, aşadar, de Happy Day…!

HAPPY DAY este o promoție obișnuită adusă lunar de centrul SPA din parc, prin care se încurajează consumul iresponsabil de relaxare și sport la piscină și la sala de fitness.

Este momentul perfect să profiți și să îți iei un abonament Piscină Happy cu10 ședinte valabile 60 de zile la doar 169 lei, față de 199 lei în mod normal.

În plus, intrarea la piscină este doar 15 lei toată ziua.

Dacă nu reușești să ajungi azi la Casa EMA poți să iei abonamentul și de pe site, cu cardul de AICI și vii direct la piscină și plajă.

Abonamentul Fitness Happy e disponibil la doar 89 lei, față de 119 lei ca de obicei. Este un prilej foarte bun să continui sau să începi un program serios de sport cu unul din antrenorii de la Casa EMA, Mihai Pop (care revine din concediu de luni) și Mirela Riti, care este cea mai nouă membră din echipa de instructori personali de la sală începând cu mijlocul lunii august.

Bineînțeles că avem și licoarea magică disponibilă la un preț mai mic – Limonada Senzație, care ajută la hidratare pe timp de plajă, înot sau fitness.

Așa că ai toate motivele să profiți de promoție:

  • Preț redus la piscină și fitness
  • Antrenor nou la fitness
  • Limonada Senzație
  • Vreme bună
  • Aproape final de săptămână

Pentru mai multe informații hai la Casa EMA la recepție, intră pe facebook (www.facebook.com/CasaEMA), pe site (www.casaema.ro) sau sună la numărul de telefon 0773-330.968).

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.