2.1 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Preț redus azi la abonamentele de piscină și fitness de la Casa EMA!

Azi e ziua din lună în care Casa EMA vine în întâmpinarea doritorilor de sport și relaxare: scad preţurile la cele două servicii principale! Profitaţi, aşadar, de Happy Day…!

HAPPY DAY este o promoție obișnuită adusă lunar de centrul SPA din parc, prin care se încurajează consumul iresponsabil de relaxare și sport la piscină și la sala de fitness.

Este momentul perfect să profiți și să îți iei un abonament Piscină Happy cu10 ședinte valabile 60 de zile la doar 169 lei, față de 199 lei în mod normal.

În plus, intrarea la piscină este doar 15 lei toată ziua.

Dacă nu reușești să ajungi azi la Casa EMA poți să iei abonamentul și de pe site, cu cardul de AICI și vii direct la piscină și plajă.

Abonamentul Fitness Happy e disponibil la doar 89 lei, față de 119 lei ca de obicei. Este un prilej foarte bun să continui sau să începi un program serios de sport cu unul din antrenorii de la Casa EMA, Mihai Pop (care revine din concediu de luni) și Mirela Riti, care este cea mai nouă membră din echipa de instructori personali de la sală începând cu mijlocul lunii august.

Bineînțeles că avem și licoarea magică disponibilă la un preț mai mic – Limonada Senzație, care ajută la hidratare pe timp de plajă, înot sau fitness.

Așa că ai toate motivele să profiți de promoție:

  • Preț redus la piscină și fitness
  • Antrenor nou la fitness
  • Limonada Senzație
  • Vreme bună
  • Aproape final de săptămână

Pentru mai multe informații hai la Casa EMA la recepție, intră pe facebook (www.facebook.com/CasaEMA), pe site (www.casaema.ro) sau sună la numărul de telefon 0773-330.968).

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...