11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Primăria Bistrița sparge 32.000 de lei pentru covor din cauciuc la un spațiu de joacă

Nu mai puțin de 32.000 de lei se pregătește Primăria Bistrița să dea pentru un covor de cauciuc ce urmează a fi turnat la un loc de joacă pentru copii. Suma nu include nici măcar restul reparațiilor sau elementelor de joacă.

Primăria Bistrița se pregătește să reamenajeze spațiul de joacă de pe strada Sucevei, din apropierea blocului nr. 1 și 2. Doar pentru covorul de cauciuc ce urmează a fi turnat acolo, pentru a-i proteja pe cei mici, a fost alocată suma de 32.800 de lei.

„Spațiul de joacă este necesar pentru crearea unui mediu propice pentru stimularea imaginației, sociabilității, dezvoltării fizice și a abilităților de coordonare motorie. Folosirea stratului de cauciuc turnat ca suprafață antitraumă este cea mai sigură opțiune și prezintă următoarele avantaje: diversitatea culorilor și estetică, rezistența la razele ultra-violete, durata de viață de până la 7 ani, ușor de curățat și întreținut. Turnarea se face în două straturi, protejând astfel mai bine împotriva șocurilor/căzăturilor”, se arată în caietul de sarcini al licitației.

Este vorba despre o suprafață de 171 de metri pătrați. Mai mult, firma câștigătoare are nevoie inclusiv de „coordonator de șantier”, cu experiență profesională. Aceasta are la dispoziție 10 zile să toarne covorul de cauciuc.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Primaria nu sparge banii pe un covor de caucuic la un spatiu de joacă ,face un spatiu de joacă mai sigur si mai plăcut .
    Nenea Crețu a spart banii pe ouă ,struți,mere ,pârtii de schi niciodată folosite,urâțind oraşul cu chiciurile lui pe care a cheltuit milioane de lei .
    Deci ,un spatiu de joacă bine făcut nu înseamnă bani sparți .

  2. Prețul nu este mare. Preturile de acum doi ani erau undeva la 500 de lei/mp de tartan. Dacă faceți un calcul simplu i sa vedeți ca cei 171 mp costa peste 85000 de lei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: