-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Primăria Bistrița vrea trenuleț electric pentru copii în parcul municipal sau Schullerwald

Într-o conferință de presă, primarul Ioan Turc a precizat că anul acesta se va achiziționa un trenuleț electric pentru copii. Acesta va fi amplasat fie în Parcul Municipal, fie în pădurea-parc Schullerwald. De asemenea, spațiul de joacă pentru copii din parcul municipal va fi mărit.

Un nou trenuleț electric pentru copii va putea fi văzut anul acesta în Parcul Municipal sau Schullerwald. Se numără printre investițiile propuse pentru anul acesta.

Într-o conferință de presă, primarul Ioan Turc a precizat că își dorește un spațiu mai mare pentru copii în Parcul Municipal, acesta fiind deja supraaglomerat:

„Intenționăm să creștem capacitatea locului de joacă din parcul municipal. Este supraaglomerat. Am decis să creștem suprafața, dar și să punem niște elemente de joacă diferite”, a spus Ioan Turc, în conferința de astăzi.

De asemenea, acesta a mai declarat că până în 2024 toate spațiile de joacă din municipiu vor fi modernizate. Acestea ar urma să aibă noi elemente, atractive, dar și dotări menite să crească siguranța, cum sunt covoarele cauciucate.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. primaria vrea sa cumpere un trenulet dar inca nu stiu unde o sa l puna in priza!
    in piata rusilor e mai bine daca nu il trimiteti la….. Laussane!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...